De ce Pescariu Sports&Spa?

#1 - Serviciile diversificate

Indiferent daca doriti sa faceti sport, sa va distrati, sa va relaxati sau pur si simplu sa degustati preparate gourmet, va puteti bucura intotdeauna de activitatile preferate, totul intr-o ambianta de exceptie, in care pasiunea pentru detalii se face simtita la orice pas.

#2 - Echipa

Permanent la curent cu ultimele tendinte din domeniul in care activeaza, echipa noastra va avea intotdeauna un zambet si un sfat inspirat care va transforma orice vizita la Pescariu Sports&Spa intr-o experienta unica. Vezi echipa

#3 - Locatia

Clubul nostru, situat in zona de nord a capitalei, pe malul Lacului Tei, este usor accesibil atat cu mijloacele de transport in comun cat si cu masina personala, pentru care va punem la dispozitie o parcare generoasa.
In 2001 s-a deschis Tenis Club Bucuresti, un centru destinat sportului de agrement si de performanta creat prin preluarea fostei baze Cutezatorii si prin dezvoltarea a 6 terenuri de tenis, alaturi de o mica sala de fitness. Acesta a fost numai inceputul.
De-a lungul a 8 ani de experienta in domeniul wellness in Romania, am pastrat un standard strict al serviciilor pe care le oferim, conturandu-ne stilul propriu. Astfel, in 2009, a aparut Pescariu Sports&Spa, clubul de sport pe care il visam la inceput, cu toate facilitatile de care va puteti bucura astazi.
In sezonul de vara, puteti profita de o zi relaxanta impreuna cu familia la piscina noastra exterioara, cu o suprafata de peste 1200 mp. La randul lor, cei mici se pot inscrie in programul de sport special gandit pentru ei (mini tenis, inot, scrima, karate, zumba, squash). De asemenea, puteti beneficia de cele mai noi tehnologii de intretinere si remodelare corporala in cadrul zonei de spa si masaj.

Pescariu Sports&Spa pe Instagram

Urmariti-ne pe Instagram pentru cele mai recente fotografii si evenimente.