Blog
Vreme mohorâtă, fără apatie și SPORT

Capriciile vremii din ultima perioadă ne fac să experimentăm în multe zile  stări de apatie sau pur și simplu fluctuații ale motivației de peste zi.

Suntem cu toții de aceeași parte a baricadei, asa ca îți împărtășim 5 trucuri care, credem noi, te pot aduce mai aproape de hormonii fericirii.

 

1. Testează–ti  voința și ieși din zona de confort! Mobilizează-te să faci mișcare! Fie că optezi pentru o plimbare, o saună sau câteva ture de bazin. Schimbarea în bine a stării tale de spirit va fi semnificativă.

 

2. Prietenii cu preocupări comune la nevoie se cunosc! Convoacă spontan întâlniri cu prietenii cu care obișnuiești să faci sport, poate ai noroc să fie intr-o stare de spirit mai alertă, care cu siguranță este molipsitoare.

 

3. Creierul îți poate deveni dușman dacă îl obișnuiești cu delăsarea, lipsa de activitate și motivație! Astfel, chiar și o simplă baie cu hidromasaj azi, poate fi încălzirea pentru ceva mai activ mâine.

 

4. Un moment de nebunie nu strică niciodată! Chiar acum, alege o melodie dinamică, dă volumul puțin mai tare și dansează!!! Fie și doar pentru câteva secunde. Va alunga orice urmă de somnolență!

 

Alătură-te pur si simplu unei comunități active! Te așteptăm la Pescariu Sports & Spa în fiecare zi, în intervalul: 6:00 AM la 12:00 PM.

 

Aștepăm să ne împărtășești care dintre sugestiile noastre au functionat în cazul tău!. Scrie-ne, la office@pescariusports.ro