Blog
Tennis Media Cup

In perioada 20-24 iunie, in paralel cu turneul Pescariu Sports & SPA Trophy cu premii in totale in valoare de 15.000 USD dedicat jucatorilor profesionisti, s-a organizat pe terenurile cu zgura ale Tenis Club Bucuresti si un turneu dedicat jucatorilor amatori din segmentul media.

Meciurile s-au disputat intr-o atmosfera prieteneasca, plina de voie buna. In prima faza a competitiei participantii au fost impartiti in doua grupe de cate 4 sportivi, jucand fiecare cu fiecare cate un set. Cei mai buni 2 jucatori din fiecare grupa s-au calificat apoi in semifinale unde s-au intalnit Laurentiu MITRACHE si Ionut BECHERU, respectiv Daniel DRAGAN si Robert SISCA.

Finala dintre Ionut Becheru si Robert SISCA a fost cea mai disputata. Dupa un prim set pierdut la 0, Ionut s-a concentrat mai mult si a reusit sa revina in meci si sa-si adjudece al doilea set cu 64 ducand meciul in prelungiri. In tiebreak-ul decisiv Robert a fost putin mai agresiv si a reusit sa castige trofeul pus in joc devenind astfel campionul primei editii al Tennis Media Cup sustinuta de OMV Petrom.

Ii felicitam pe toti participantii pentru daruire, pe castigatori pentru rezultate si le dorim tuturor meciuri frumoase in continuare si mult sport!