Tenis

Tenis Club Bucureşti este una dintre cele mai moderne baze de antrenament de tenis din oras.

Clubul Pescariu Sports&Spa s-a slefuit treptat in anii de experienta ai proprietarilor sai, oferind astazi servicii premium atat in sportul de performanta, cat si in domeniul wellness. Modernizata la initiativa lui Dinu Pescariu, unul dintre cei mai mari jucatori de tenis ai Romaniei, baza pe antrenament include 8 terenuri de tenis practicabile 12 luni pe an (atat pe zgura, cat si hard) adresate tuturor tipurilor de jucatori, de la incepatori la profesionisti, fie copii sau adulti. Fiecare categorie beneficiaza de un program de antrenament bine structurat, variat si adecvat telurilor propuse, sub atenta coordonare a unei echipe de antrenori profesionisti de tenis, cu experienta interna si internationala.

Academia de tenis

Credem in formarea tinerilor sportivi pentru toate aspectele vietii, folosind ca intrumente tenisul si educatia sportiva.

Vezi mai mult

Inchiriere terenuri de tenis

Va punem la dispozitie sapte terenuri de tenis, dintre care sase cu zgura fina, iluminate, accesibile 16h/zi (perfect practicabile si pe durata sezonului rece, fiind acoperite cu balon) si un teren cu green set.

Vezi mai mult

Tenis Copii

Copiii vor invata atitudinea generala pe teren, asezarea la minge, “jocul de picioare”, lovitura de dreapta si lovitura de rever, serviciul, voleul, precum si numeroase alte exercitii fizice si specifice tenisului.

Vezi mai mult

Echipa

Antrenorii nostri sunt pregatiti sa ghideze si sa consilieze orice jucator, indiferent de varsta sau nivel.

Echipa de tenis

Pescariu Sports&Spa pe Instagram

Urmariti-ne pe Instagram pentru cele mai recente fotografii si evenimente.