Blog
Tenis pentru Fapte Bune @ Pescariu Sports & Spa

Pe 21 si 22 septembrie #joacapentruschimbare la turneul Tenis pentru Fapte Bune, un eveniment sportiv cu impact social ce susține tinerii defavorizați din România, organizat de Asociatia The Social Incubator alaturi de Pescariu Sports & Spa.

Scopul turneului Tenis pentru Fapte Bune este implicarea comunitătii în viețile tinerilor defavorizați și strângerea de fonduri pentru sprijinirea lor în procesul de integrare socio-profesională.

În fiecare an aproximativ 3.600 de tineri părăsesc sistemul de protecție a copilului, nepregătiți pentru viața independentă. Și doar 1 din 40 dintre acești tineri se angajează legal, ceilalți ajungând literalmente pe străzi și în rețele ilegale ce le pot pune viața în pericol.

Acestea sunt statisticile pe care ne-am propus să le schimbăm, oferindu-le tinerilor consiliere psihologică și vocațională, educație non-formală și informală, mentorat și tutorat, stagii de practică și vizite exploratorii în companii, sprijin pentru a-și găsi un loc de muncă și suport pentru a se integra în mediul de lucru.

Și dincolo de statistici, împreună chiar putem schimba în bine viețile acestor tineri!

Nu te-ai înscris încă la turneu? E simplu ca 1,2,3!

Iată ce ai de făcut: 

====MECANISMUL DE ÎNSCRIERE==== 

🎾PASUL 1>>> Completează formularul de înscriere bifând opțiunile tale: Jucător la Proba Simplu, Jucător la proba Dublu sau Spectator. 
Pentru Spectatori accesul este gratuit. Atenție însă, locurile sunt limitate și se rezervă online completând formularul.
🎾PASUL 2>>> Vei primi pe email un link pentru plata online a taxei de participare. Plătește taxa pentru a finaliza înregistrarea. 
🎾PASUL 3>>> Ai posibilitatea de a-ți invita prietenii să te susțină să joci în turneu și să strângi fondurile pentru plata taxei prin platforma Galantom; dă-ne un reply la emailul de înscriere cu mesajul vreau să fiu#galantom la Tenis pentru Fapte Bune și îți creăm noi o pagină de fund raising. 

Completează formularul de înscriere aici:
https://tenispentrufaptebune.ro/formular-de-inscriere/

Înscrie-te în turneu, #joacapentruschimbare si poți fi și tu #arhitectdefaptebune!


 

Asociația The Social Incubator este o organizație romanească non-profit care susține în mod direct integrarea socială și profesională a tinerilor defavorizați din România. Proiectul este initiat si coordonat de Cristina Simona Nedelcu, multiplă campioană mondială și europeană la gimnastică, expertă în management sportiv, Project Manager la Asociatia The Social Incubator & Instructor Pescariu Sports & Spa.