Pescariu Sports&Spa - Oaza ta de relaxare din mijlocul orasului
Competitie
Tenis de competitie

Selectia si initierea jucatorilor in tenisul de competitie se continua in cadrul Academiei Tenis Club Bucuresti cu programe specifice, destinate pregatirii si perfectionarii copiilor, juniorilor si adultilor, ce participa in turnee nationale si internationale.

Programul de pregatire sportiva pentru jucatorii de competitie incepe cu segmentul de varsta 8-10 ani, prin sistemul de predare si evaluare destinat acestui nivel de experienta (stagiile portocaliu si verde).

Dupa varsta de 10 ani, sistemul de predare si evaluare se coreleaza cu indicatori specifici, pastrandu-se modul de lucru focusat pe grupuri de jucatori si participarea constanta in competitie, ca principali factori de progres si stabilitate socio-sportiva, ce vin in completarea fireasca a procesului de consolidare a notiunilor tehnico-tactice. Intregul proces este individualizat sub forma unor module saptamanale.

Pregatirea sportiva a jucatorilor se organizeaza si deruleaza conform unui plan anual, atat in cadrul Complexului Sportiv Pescariu Sports & Spa, cat si in locatiile in care se organizeaza turnee nationale si internationale.

Programul de pregatire sportiva pentru jucatorii de competitie este completat cu activitati inter-disciplinare: pregatire fizica, psihologie sportiva, recuperare si refacere (masaj, piscina).

Periodic, jucatorii de tenis de competitie:

 

·       Sustin testari fizice pentru evaluarea capacitatii sportive si a progresului obtinut

 

·       Urmeaza stagii de pregatire centralizata si participa in cantonamente de pregatire fizica

 

·       Beneficiaza de suport video si analiza biomecanica a loviturilor cu ajutorul softului Dartfish

 

Pentru a participa la programul Academiei Tenis Club Bucuresti destinat copiilor, dobandirea calitatii de “Membru Inregistrat” este obligatorie. Se percepe o taxa anuala, platibila o singura data (integral) in momentul
inceperii cursurilor, in conformitate cu sistemul de taxe aprobat pentru anul in curs.

 

Preturi: Programele pentru sportivii de competitie sunt personalizate pentru fiecare jucator in parte.
Solicitati o oferta la adresa de email eugen.ganescu@pescariusports.ro
Categorii
Segmente de Activitate

Descopera optiunile pe care le ai aici, la Pescariu Sports&Spa, pentru tine si cei mici.