Echipa
Vlad Hagiu

In cei 20 de ani de cariera sportiva, ca si component al echipei nationale de polo a Romaniei, am participat impreuna cu colegii mei la campionatele nationale, europene si mondiale, de juniori si seniori, cat si la Jocurile Olimpice de la Atlanta.

Am devenit Maestru Emerit al sportului in anul 1993, iar apoi am absolvit Universitatea de Educatie Fizica si Sport din Cluj, specializarea inot. Ulterior am obtinut specializarea in management sportiv si licenta de antrenor – nivelul Maestru.

Cariera de antrenor mi-am inceput-o la clubul Steaua Bucuresti, fiind apoi antrenor principal si federal al echipelor nationale de juniori si seniori ale Romaniei si antrenor principal al echipei nationale de juniori a Germaniei.

Astazi, lucrez cu placere in continuare in acelasi domeniu si impartasesc din experienta mea, atat copiilor si adultilor care iau pentru prima data contactul cu apa, cat si inotatorilor experimentati care isi doresc sa aiba o tehnica mai avansata sau sa isi diversifice stilurile de inot.