Echipa
Victor Armeanu

„Mai important decât orice minune a medicinei este sportul!”

Am descoperit beneficiile sportului de mic, atunci cand am avut contact prima oara cu fotbalul, sport de echipa pe care l-am practicat timp de 15 ani.

Din acest motiv am ales la inceput sa transmit si celor mici dragostea pentru miscare si joc crezand si acum cu tarie ca abilitatile se dezvolta cel mai bine in anii copilariei, absolvind in acest scop UNEFS si coordonand cu 5 ani in urma primele grupe de copii.

De asemenea, cred ca niciodata nu suntem prea batrani sau prea ocupati pentru a aduce schimbari in viata noastra , in sanatatea fizica si mentala , in forma fizica excelenta, schimbari ce pot fi obtinute prin mentinerea unui echilibru intre o dieta sanatoasa un antrenament eficient si o gandire pozitiva.

 De aceea, te voi astepta la sala, pentru a raspunde nevoilor tale, pentru a-ti oferi un program de antrenament personalizat dupa necesitatile organismului tau, pentru a te motiva si a te tine departe de rutina.

 

Pregatire profesionala:

  • Licentiat UNEFS
  • Certificat – curs ”Steel training”
  • Certificat – curs ”Steel combat”
  • Certificat Personal Trainer EFA (European Fitness Association)
  • Intructor sport Kettlebell – gira nivel 1
  • Instructor Flow – Grup Fitness Pescariu Sports & Spa

 

Clase sustinute:

In fiecare MARTI, de la 17:00 – BODY FLY 4 KIDS: O clasa speciala dedicata celor mici, conceputa sa-i invete deprinderile de baza ale miscarii cu ajutorul hamacului!

In fiecare JOI, de la 17:00 – GYM 4 KIDS: Imbinam utilul cu placutul, astfel incat cei mai tineri membri ai nostri sa isi dezvolte abilitatile motorii si pe cele de socializare!