Echipa
Mihai Ionescu

Am inceput sa practic artele martiale la varsta de 12 ani, fiind educat intr-un spirit nobil in care respectul, disciplina si tenacitatea reprezinta valorile morale care stau la baza formarii unui spirit de luptator.

Însotit de aceste valori morale, am urmat o frumoasa activitate profesionala, obtinand in 1993 diploma de antrenor international de Wushu in urma cursului de specializare de la Jinan, provincia Shandong, China. În 1994, am devenit unul dintre antrenorii lotului national pana in 2009, obtinand rezultate remarcabile. Am devenit arbitru national si european de Sanshou (lupta full-contact), arbitrand peste 1500 de meciuri oficiale la nivel national si european.

Mi-am finalizat studiile universitare in 1998, obtinand diploma de licenta in educatie fizica si sport de la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport.

În prezent, activitatea mea profesionala este impartita. Pe de o parte, in cadrul carierei didactice universitare, predau ca lector universitar doctorand disciplina Teoria educatiei fizice si sportului, precum si disciplinele Combat si Arte Martiale. Pe de alta parte, sunt antrenor de Tai Chi in cadrul clubului Pescariu Sports&Spa. Aici, clasele de Tai Chi sunt asezate intr-un grafic orar perfect pentru aceasta activitate si sunt accesibile oricarei persoane, indiferent de varsta sau sex. Toti cursantii se bucura de sinceritatea unei stari de bine cu care pot incepe o noua zi de activitate cotidiana.

Obiectivul principal al clasei de Tai Chi de la Pescariu Sports&Spa este combaterea stresului prin abordarea exercitiilor specifice intr-o maniera relaxanta, pe un fond muzical adecvat. Pe timpul verii, clasele se muta la piscina clubului, ridicand la un nivel superior beneficiile obtinute prin folosirea apei, aerului si soarelui in practica Tai Chi. Prin practica regulata, beneficiile nu intarzie sa apara, la fel ca efectele pozitive asupra sistemului nervos, cardio-vascular, osos, articular, muscular si digestiv. Este recomandat pentru ameliorarea diferitelor afectiuni, dar in special gravidelor pentru educarea actului respirator, mentinerea optima a articulatiilor si mentinerea tonusului muscular.

Întotdeauna le spun cursantilor mei ca atunci cand exersam Tai Chi, trebuie sa cream un spatiu in care timpul sa nu existe – daca reusim sa alungim acest spatiu, vom ramane mereu tineri.

Pentru o stare de optimism si prospetime mentala, in care varsta ramane doar un simplu numar, va astept la orele de Tai Chi de la Pescariu Sports&Spa, in fiecare zi de:

  • MARTI, de la 08:00
  • JOI, de la 08:00!