Echipa
Lucian Burche

Lucian Ștefan Burche si-a inceput cariera de instructor in 2007 la sala de fitness a prestigiosului antrenor Radu Teodorescu. Pentru a fii intotdeauna la curent cu ceea ce apare in domeniu si pentru a se perfectiona, a participat la numeroase cursuri, workshopuri si conventii de fitness.

Dupa o activitate de 14 ani de sport de performanta am decis sa imi continui pasiunea pentru scrima antrenand. Astfel din 2004 am pus bluza de sportiv in cui si am imbracat-o pe cea de antrenor. De atunci si pana in prezent am obtinut cu copiii 7 titluri de Campion National si am castigat o editie de circuit de Cupa Europeana la nivel de juniori III, precum si nenumarate locuri II si III.

Certificari si diplome

  • Diploma instructor spinning ICE Nivelul II Noiembrie 2009 Bucuresti,
  • Participare Conventie Internationala de Pilates octombrie 2011 Iasi,
  • Participare Conventie Internationala De Fitness martie 2012

Studii si rezultate sportive

  • ANEFS – specializarea scrima
  • Master in Educatie Fizica si Sport – Antropologie Motrica
  • 2007-2011, locurile 1, 2 si 3 al Campionatele Nationale de Scrima, copii 8-15 ani

Ce spun participantii la clasele lui:

Clasele de cycling sustinute de Lucian imbina perfect miscarea facuta intr-un mediu controlat cu relaxarea: Atat clasele de luni cat si cele de miercuri sunt atent urmarite si gandite de Lucian astfel incat ritmul cardiac sa fie exact in target-ul dorit, iar clasele difera atat la nivelul de dificultate cat si la grupele de musculatura vizate. Dincolo de aspectul tehnic al claselor unde Lucian si-a pus clar amprenta de profesionist, „cadoul” cel mai de pret este latura de fun a orelor in care Lucian ne provoaca la cantat, dansat si voie buna. De aici s-a intiparit si bine cunoscutul strigat ce are rol de fun si de urmat cadenta corecta: „HOPPPP, HOPPP, HOPPP!!!” Multumim, Lucian!