Echipa
Gabriel Vasile

Iubitor de miscare inca din copilarie, Gabi a practicat de la varste fragede artele martiale si canotajul. In timp, pasiunea sa pentru sport s-a transformat intr-un mod de viata.

Personal trainer si instructor de aerobic fitness cu specializari in aerobic, step aerobic, top instructor tae-bo, Gabi are o vasta experienta in coordonarea claselor de grup fitness ca: step aerobic, antrenament functional, circuit training, tae bo, thai combat, dar si in clase de izometrie inspirate din exercitii de Pilates si posturi de yoga.

La clasele sale voia buna e molipsitoare. Fie ca esti o persoana dinamica, exploziva, fie ca iti doresti sa alungi stresul din viata ta cautand un mod de relaxare activ, vei gasi intotdeauna ceva care sa ti se potriveasca si sa-ti placa.

La noi te vei simti asa cum esti, important si special. Fiind o persoana sociabila, prietenoasa si deschisa, Gabi are talentul de a crea o atmosfera aparte. Iti vei dori sa revii, simtindu-te ca intr-o familie. Inainte de toate, un profesionist. Te va invata sa executi exercitiile corect, fara riscuri pentru coloana sau articulatiile tale. Specializarile si experienta in masaj terapeutic, somatic si reflexoterapie l-au ajutat sa cunoasca si mai bine complexul si fascinantul organism uman. Integrand elemente de stretching, masaj si relaxare ghidata in ultima parte a claselor, acestea se transforma intr-un real rasfat pentru trupul, mintea si sufletul tau, creandu-ti o minunata stare de bine.