Echipa
Claudiu Cehol

Dansul elimina granita dintre trup si suflet.”

Pasionat de dans si de sport inca de la varsta de 10 ani, absolvent al Universitații de Sport Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Claudiu preda in fiecare zi de marti, clasele de CARDIO DANCE, de la 18:00 – 18:55 si BOSU, de la 17:00 la 17:55.

Clasa de CARDIO DANCE este un antrenament de dans care imbină dansul atletic și distractia, muzica de inalta energie si o senzație urbana.

In cadrul acestei clase, iti ridici ritmul cardiac, transpiri, iar corpul tau lucreaza si dansează in acelasi timp.

 

Cea mai importantă parte? Este USOR și DISTRACTIV!

CARDIO DANCE este accesibil persoanelor de toate varstele și nivelurile de fitness. Antrenanta, coregrafia este ușor de urmarit, imbinand toate stilurile: samba, cha cha, raggaeton, bachata, kizomba, brazilian dance, afro, jive, dans popular.

 

BOSU

Clasa de BOSU este alegerea perfecta atunci cand te-ai plictisit de antrenamentul tau classic. Daca-ti doresti sa lucrezi cu accesorii fitness eficiente intr-un timp mai scurt, iti propunem beneficiile multiple pe care ti le ofera BOSU!
Antrenamentul cu Bosu este unul cardiovascular foarte eficient; lucreaza toti muschii corpului, ajuta la arderea caloriilor si accelereaza bataile inimii.

Exercitiile cu Bosu sunt considerate foarte eficiente pentru muschii abdominali, ai trunchiului, picioarelor si fesierilor, contribuind la dezvoltarea rezistentei si fortei corpului.

Fa cunostinta cu Claudiu in fiecare zi de MARTI, de la 17:00, la BOSU si de la 18:00, la CARDIO DANCE!