Echipa
Cezar Median

Incep prin a ma prezenta ca jucator si antrenor de Squash !

Am descoperit squash-ul in 2010, atunci cand s-au amenajat terenurile de la noi din club.

Tin minte si acum primul meci jucat; a fost impotriva unei foste jucatoare profesioniste de squash, pe care am reusit sa o fac sa rada pe seama stilului meu de joc. Dar acest prim meci m-a motivat sa descopar si mai mult tainele acestui sport. Am inceput sa ma antrenez, sa caut filmulete si site-uri despre squash, iar  in 2013 reuseam sa o inving pe doamna cu pricina.

A urmat participarea la turnee prin tara; pe unele le-am terminat pe podium, la altele am fost bucuros ca am participat. Imbucurator este faptul ca, de la an la an, numarul iubitorilor de squash a crescut.

In 2014  am  obtinut diploma de antrenor international si de atunci predau squash in cadrul clubului nostru, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, adulti si  copii.

Squash-ul este o metoda dinamica de petrecere a timpului liber si in acelasi timp de mentinere intr-o forma de invidiat. El constituie una dintre cele mai bune practici pentru a combate sedentarismul si obezitatea. Intr-o sedinta de joc, poti arde in jur de 1000 de calorii, jucand cu adversarul potrivit.

De asemenea, practicarea acestui sport imbunatateste coordonarea, flexibilitatea si agilitatea, ajuta la eliberarea energiilor negative si a stresului, te binedispune si te energizeaza.

In ciuda prejudecatilor, squash-ul prezinta un risc scazut de accidentare atata timp cat respectii regulile de baza.

Un mare avantaj il reprezinta faptul ca poate fi practicat indiferent de vreme.

Daca v-am convins sa incercati acest sport, va astept sa ne cunoastem!