Echipa
Cezar Median

Incep prin a ma prezenta ca jucator si antrenor de Squash !

Am descoperit squash-ul in 2010, atunci cand s-au amenajat terenurile de la noi din club.

Tin minte si acum primul meci jucat; a fost impotriva unei foste jucatoare profesioniste de squash, pe care am reusit sa o fac sa rada pe seama stilului meu de joc. Dar acest prim meci m-a motivat sa descopar si mai mult tainele acestui sport. Am inceput sa ma antrenez, sa caut filmulete si site-uri despre squash, iar  in 2013 reuseam sa o inving pe doamna cu pricina.

A urmat participarea la turnee prin tara; pe unele le-am terminat pe podium, la altele am fost bucuros ca am participat. Imbucurator este faptul ca, de la an la an, numarul iubitorilor de squash a crescut.

In 2014  am  obtinut diploma de antrenor international si de atunci predau squash in cadrul clubului nostru, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, adulti si  copii.

Squash-ul este o metoda dinamica de petrecere a timpului liber si in acelasi timp de mentinere intr-o forma de invidiat. El constituie una dintre cele mai bune practici pentru a combate sedentarismul si obezitatea. Intr-o sedinta de joc, poti arde in jur de 1000 de calorii, jucand cu adversarul potrivit.

De asemenea, practicarea acestui sport imbunatateste coordonarea, flexibilitatea si agilitatea, ajuta la eliberarea energiilor negative si a stresului, te binedispune si te energizeaza.

In ciuda prejudecatilor, squash-ul prezinta un risc scazut de accidentare atata timp cat respectii regulile de baza.

Un mare avantaj il reprezinta faptul ca poate fi practicat indiferent de vreme.

Daca v-am convins sa incercati acest sport, va astept sa ne cunoastem!

Echipa
Private: Cezar Median

I started competitive swimming following a family tradition, as my father is a retired water polo coach. At age 5, I won several medals in national competitions. At 12 I started playing water polo for Brancoveanu, a newly established team, and together we won the national title.

Shortly after this performance, I was selected for the national team and moved to Steaua Bucuresti. With this club I managed to win the national title, after a fierce battle with Dinamo.

Next season, I was selected by Dinamo, with whom I won the national title again.

At age 24, I quit professional sport due to injury. I have decided to pass on what I learned in 19 years of experience, so I graduated from the internationally accredited School of Coaches.

I’ve been teaching swimming for ten years for people of all ages as well as for children with disabilities. I love what I do and practice the profession with passion; I believe that the desired results are achieved with patience, calm and good humour.