Echipa
Carmen Ivan

Am practicat inot de performanta timp de 10 ani si am reusit sa castig multiple titluri de Campioana Nationala individual si in stafeta sub atenta indrumare a antrenoarelor Carmen Radu si Carmen Bunaciu la Clubul Sportiv Dinamo. În 2007, am absolvit Facultatea de Turism din cadrul Universitatii Romano-Americane, iar in prezent urmez cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport, Universitatea Ecologica.

Pasiunea vietii mele, inotul, s-a transformat usor in meserie incepand cu 2005 cand am avut sansa sa fac parte din echipa Pescariu Sports&Spa. In toti acesti ani, am acumulat suficienta experienta incat sa pot spune ca inotul este cel mai complex si eficient sport, ajuta la o dezvoltare psihica si fizica armonioasa si are o functie terapeutica de necontestat.

Pentru copii, inotul are numai beneficii: ajuta la o dezvoltare armonioasa, stimuleaza ambitia si spiritul de echipa. Pentru ca fac totul cu pasiune, fiecare din lectiile mele de inot este gandita astfel incat copilul sa revina cu placere si sa se distreze invatand.

Sanitas per aquam!