Echipa
Anca Vasile

Anca este Antrenor Personal Certificat (Certified Personal Trainer) si instructor de grup fitness (Group Fitness Instructor).

“Sunt multe motive pt care fac ceea ce fac de atatia ani, dar motivatia mea constanta sunt clientii mei care decid sa isi schimbe pur si simplu viata si pe care ii vad zi de zi luptand cu ei insisi, cu propriile slabiciuni, cu frustrarile si oboseala fizica, cu pesimismul si mentalitatea celor din jur. Nu este usor, iar pt mine ei sunt niste invingatori! Ma simt onorata ca ma aleg pe mine sa le fiu alaturi si fac tot ce pot sa le fac drumul mai usor. Cel mai minunat moment este cand le vad satisfactia in priviri! NU se compara cu nimic!“

Iata ce ne povesteste Anca despre ea:

Viata sportiva am inceput-o la 9 ani si de-atunci nu m-am oprit. Am schimbat “macazul” de cateva ori, volei, atletism si handbal (ca performanta), dupa care in urma unei accidentari majore la genunchi, am decis sa ma re-orientez spre o forma de miscare asupra careia sa am control. Și asa, m-am orientat spre fitness si bine am facut. Satisfactiile pe care le-am avut lucrand ca antrenor personal si instructor de group fitness au fost absolut inimaginabile. Vietile pe care le-am atins, oamenii pe care i-am intalnit, calatoriile si locurile pe care le-am vazut in lumea asta, lucrurile pe care le-am invatat, sunt experiente pe care nu stiu cum altfel as fi putut sa le traiesc. Am intrat in lumea fitness-ului in 1997, si de-atunci am antrenat tot felul de oameni din multe colturi ale lumii, ceea ce ma face sa ma simt foarte privilegiata. Am participat la multe conventii, workshop-uri si seminarii, tinandu-ma la zi cu ce este nou, cu ce merge si ce nu mai merge in ceea ce priveste eficacitatea programelor, pentru ca industria fitness-ului se schimba de la o zi la alta si ce era valabil ieri, azi poate fi total nerecomandat. În 1999, am plecat pentru prima data din tara ca antrenor de fitness in Kuwait, unde am avut norocul sa antrenez membrii ai familiei regale si de asemenea, persoane foarte importante din acea tara. Au fost 5 ani foarte frumosi si bogati in experiente si calatorii. Am fost imaginea companiei americane Athlete’s Foot in Kuwait si am cochetat un pic cu moda.

In 2008, am participat pt prima data la un concurs de fitness, categoria figure (body-fitness) intr-un concurs international IFBB in Caraibe, eu reprezentand Insulele Turks&Caicos, casa mea la momentul acela. A fost absolut dintr-un moft, doar pentru ca am vrut sa vad cum este si surpriza mi-a fost sa si castig acel concurs lasand in urma Jamaica, Bermuda, Bahamas, etc. Timp de 4 ani am avut propria mea rubrica saptamanala de fitness in ziarul principal Weekly News; am colaboratde multe ori cu ministerul sanatatii pentru promovarea miscarii in randurile populatiei si am avut propriul meu studio de fitness.

In 2010, ca o reconfirmare a formei mele am participat la Miami Univers Weekend (Musclemania) la categoria Figure Classic. Am fost foarte fericita sa ma calific in finale si sa obtin locul 7 avand in vedere ca este un concurs foarte mare la care vin concurenti din toata lumea.

In octombrie 2012 am plecat din Turks& Caicos si dupa un ocol de un an prin Brazilia m-am intors acasa. Am gasit aici un alt nivel de interes pentru stilul de viata sanatos fata de ce era cu ani in urma, fapt care m-a bucurat foarte tare!

PREGATIRE PROFESIONALA

Antrenor Personal Certificat ( American Council on Exercise-ACE)
Certificare Fit-Pilates
Certificare TRX ( de scos Basic Level)
Certificare Mat-Pilates
Certificare Kettlebell
Certificare LeBoot Training System
Certificare Medical Taping ( bandajare cu banda kinesio)
Master Trainer Pilates
Instructor Sporturi Recreative ( MTS- Federatia Sprtul pt Toti)
Antrenor de Fitness ( Federatia Sportul pentru Toti)
Instructor de Aerobic ( Federatia Sportul pentru Toti)
Facultatea de Educatie Fizica si Sport “Spiru Haret”
Universitatea Athenaeum – Licenta in Administrarea Afacerilor
Workshopuri, Seminarii si Expozitii

Functional Training cu Mathew Griffith
LTS – LeBoot cu Marc Lebert
Mat-Pilates cu Stefano Crocetta
Gimnastica pt. gravide cu Ramona Rosu
Festivalul de Yoga, Bucuresti 2016
Conventia de Fitness “Scandinavia” Bucuresti 2016
Conventia de Fitness Rimini 2016
Arnold Festival- Ohio 2011
Musclemania – Miami 2010
EXPERIENTA PROFESIONALA

OVERALL FITNESS SERVICES, 2011-2012, Turks & Caicos Islands (Propriul meu studio)
AMANYARA RESORT, 2008-2012, Insulele Turks & Caicos (Antrenor Personal pentru exclusivistul resort Amanyara, unde am intalnit vedete celebre ale Hollywood-ului, oameni de afaceri cunoscuti si sportivi faimosi)
“Edward Gartland” YOUTH CENTRE, 2011, TURKS & CAICOS (coordonator al unui program de educatie prin dans la un centru de copii)
WORLD CLASS ROMANIA, Ianuarie-Octombrie 2006, Bucuresti
FEDERATIA ROMANA SPORTUL pentru TOTI, Romania (Am inceput sa colaborez cu FRSPT in 2008 si am lucrat cu ei in cateva etape trecand de la statutul de cursant in ’98 la cel de lector si coordonator de programe in 2005)
MABROOR INTERNATIONAL CLUB, 2001-2004, Kuwait
SHAPE HEALTH INSTITUTE, 1999-2000, Kuwait
CASA de SANATATE MIRAMAR, 1996- 1999, Bucuresti
PREMII

IFBB Caribbean/Antilles Division/ 2008 – Locul 1 in Figure
Musclemania/ Miami Universe/2010 – Locul 7 , Figure Classic
10 k Walkaton in Kuwait/ 2001, 2002, 2003 – Locul 1