Echipa
Adrian Dumitru

„Impreuna putem atinge orice scop, printr-un antrenament distractiv si dinamic!”

Antrenamentele cu Adrian Dumitru sunt o adevarata poveste. O aventura cu transformari spectaculoase, la fel ca premiile castigate in cadrul competitiilor de jiu-jitsu, din cei 20 de ani de cariera.

Alaturi de antrenamentele personale, Adrian sustine clasele de Ginastica Natural®, in fiecare sambata, de la orele 12:00, care combina elemente de yoga, jiu-jitsu brazilian si stretching & clasele de BOSU, in fiecare miercuri, de la orele 18:00.

„Stilul meu de antrenament personal se adreseaza doamnelor si domnilor de toate varstele si nivelele de pregatire fizica, incluzand copii, dar si atletilor profesionisti. Combinand miscarile la sol cu sute de exercitii in care ne folosim propria greutate, la care adaugam stretching si tehnici de respiratie, putem stimula si imbunatati calitati fizice precum: puterea, forta, anduranta, flexibilitatea, coordonarea, mobilitatea, echilibrul, tonusul muscular, stabilitatea lombara, respiratia si, fireste pierderea sau castigarea in greutate.”

Adrian Dumitru este specializat in Ginastica Natural, Fitness, Circuit Training.

S-a antrenat si a practicat Brazilian Jiu-Jitsu timp de 11 ani in Japonia, perioada in care a castigat 7 medalii in importante concursuri internationale.

Adrian este instructor de Fitness si Bodybuilding certificat de International Federation of Bodybuilders.

Cursuri si seminarii:

Certificat instructor aerobic

Certificat Kettlebell

Certificat TRX suspension trainer

Certificat BOSU

Concursuri internationale:

Locul 1 la Ricson Gracie Cup Hamamatsu – 2008

Locul 1 la JJFS (Ju Jitsu Federation of Japan) – Osaka 2008

Locul 1 la Grappeling Impact Tournament – Osaka 2009