Summer Camp
Summer Camp

Tabara unde cei mici se distreaza practicand sporturi.

Cea mai mare bucurie pentru cei mici este sa simta libertatea, sa isi faca prieteni si sa-si dezvolte creativitatea. Au posibilitatea sa-si petreaca vacanta de vara in cel mai benefic mod prin programul Summer Camp de la Pescariu Sports&Spa. Disciplina si lucrul in echipa il vor face pe copilul tau sa se dezvolte armonios si sa colaboreze alaturi de ceilalti copii.

Libertate
Libertate prin sport

Bucuria unei vacante de vara.

Ce inseamna Summer Camp

O tabara cat o vacanta, doar ca in oras. O poveste distractiva, care tine toata vara, pentru orice copil cu varsta intre 4 si 12 ani, plina de activitati sportive si distractive, dar si de ateliere de creatie si teatru.

Ce activitati se desfasoara la Summer Camp

Cei mici vor fi initiati in arta sporturilor: fotbal, tenis, inot, scrima, body fly, mini rugby sau vor invata sa-si sincronizeze miscarile de street dance. Credem in educatie prin sport, dar si in educatia propriu zisa, asa ca am pregatit cateva ateliere care sa-i ajute pe copii sa isi dezvolte abilitatile de lucru in echipa si creativitatea.

Perioada Summer Camp

Te asteptam sa-i aduci pe cei mici la Summer Camp, fie ca esti membru sau nu, in perioada 18 iunie – 31 august, pentru a avea parte de cea mai frumoasa vacanta de vara!