Squash

Pescariu Sports&Spa va pune la dispozitie 2 terenuri de squash, ambele agreate de Federatia Mondiala de Squash. Sunt dotate cu instalatie de aer conditionat, pentru confortul dumneavoastra, iar echipamentul de squash poate fi inchiriat sau cumparat de la receptia clubului. Squash-ul, considerat un sport al elitelor, are o bogata traditie. Acesta poate fi un mijloc placut de petrecere a timpului liber si de mentinere in forma, fiind un remediu excelent pentru stresul cotidian. Practicand acest sport foarte dinamic, puteti arde un mare numar de calorii intr-un timp foarte scurt si va puteti imbunatati considerabil reflexele!

La Pescariu Sports&Spa, copiii si incepatorii au posibilitatea de a lua lectii cu antrenori profesionisti la baza noastra sportiva. Antrenorii nostri va vor ghida prin toata pregatirea fizica necesara pentru joc, urmarind atent evolutia dumneavoastra si oferindu-va sfaturi privind o nutritie adecvata. Clubul organizeaza turnee, competitii si evenimente corporate, pentru a va permite sa va bucurati de acest sport inedit.

Persoanele ocupate au nevoie de exercitii care pot fi efectuate rapid, cu rezultate maxime in raport cu timpul investit. Squash-ul arde pana la 1000 de calorii pe ora intr-un mediu competitiv, care ofera beneficii semnificative pentru sanatate intr-un timp scurt, chiar si o jumatate de ora. Acest lucru inseamna ca mai multi oameni pot juca squash, mai multi oameni pot avea un stil de viata sanatos, iar squash-ul are o contributie mai mare la starea de sanatate a populatiei in general, atunci cand vorbim de masurarea caloriilor pe ora, decat majoritatea formelor de activitati fizice. Puteti consulta Regulamentul aici.

Orele de Squash sunt sustinute de Cezar Median, posesor al diplomei de antrenor emise de Federatia Europeana de Squash.

Squash-ul ofera un workout cardiovascular excelent, atat al partii superioare cat si al celei inferioare, utilizand picioarele pentru alergarea pe teren si mainile si trunchiul pentru a lovi cu racheta. Squash-ul este foarte accesibil pentru tineri, fiind usor de privit si inteles; in plus, produce rezultate intr-o perioada scurta de timp. Jocul include aspecte subtile de strategie care imbogatesc experienta pentru jucatorii mai avansati. Nu exista nicio indoiala cine este castigatorul la finalul jocului. Învingatorul este intotdeauna cel mai bun jucator. Faptul ca ambii jucatori impart acelasi teren inseamna ca, in timpul competitiei, ei trebuie sa co-existe. Acest aspect unic al jocului ii invata lectii valoroase de prietenie si rivalitate. Accesul pe terenurile de Squash se face in urma unei rezervari prealabile la receptia clubului si este permis numai cu echipament adecvat: haine de sport lejere, pantofi de sport specifici, usori, a caror talpa sa nu lase urme pe parchet. Va asteptam pe terenul de squash!


Pescariu Sports&Spa pe Instagram

Urmariti-ne pe Instagram pentru cele mai recente fotografii si evenimente.