Suntem dedicati promovarii frumusetii si wellness-ului printr-o viziune unitara: pace interioara, frumusete exterioara.

Masaj Spa

Spa

Filosofia Pescariu Sports&SPA este una puternic inradacinata in abordarea wellness-ului ca un intreg, care presupune credinta ca SPA-ul dezvaluie o cale in viata ce ofera numeroase posibilitati de a ingriji si creste forta vitala a individului. SPA-ul Clubului Pescariu imbratiseaza o intelegere profunda a mintii, corpului si sufletului: nevoile lor individuale si interdependenta dintre ele. A fost creat in spiritul restabilirii armoniei si starii de bine intre aceste trei elemente, pentru a permite evadarea din viata de zi cu zi si ghidarea catre eul interior. Intentia noastra este sa imbunatatim constiinta de sine si sa ”aprindem” in fiecare o dorinta, un angajament catre propria stare de bine.

In centrul filosofiei wellness-ului sta angajamentul nostru de a oferi o experienta unica intr-un SPA in care, din primul moment, fiecare e ghidat catre o atmosfera profunda de seninatate, multumire si frumusete interioara. Tratamentele SPA-ului Pescariu sunt destinate sa stimuleze corpul, mintea si sufletul pentru o experienta individuala si echipa noastra de profesionisti se va asigura ca ofera tratamentul potrivit nevoilor fiecaruia.

Sauna este ideala pentru imunitate, eliminarea racelilor si pentru imbunatatirea vizibila a sanatatii tenului. Pe timpul sederii in sauna uscata, se produce o usoara deshidratare la nivelul tesuturilor. Temperatura foarte ridicata din interiorul saunei ajuta in detoxifierea organismului, prin transpiratie intensa. Efectul purificator al saunei este incontestabil; pentru a maximiza efectele benefice ale saunei ai la dispozitie dusul cu cromoterapie, galeata cu apa rece sau un frigidarium cu cristale de gheata.
Aceste tehnici SPA erau folosite si in baile publice romane si constau in folosirea de apa rece sau gheata dupa sauna pentru inchiderea porilor si normalizarea temperaturii corpului, care creste la peste 38 de grade in timpul saunei. Apa rece sau gheata stimuleaza circulatia periferica si trezeste din starea de somnolenta indusa de caldura. Contrastul cald-rece accelereaza metabolismul si are un efect general de “calire” a organismului, prin fortifierea sistemului imunitar.
Dusul este foarte util pentru a racori corpul dupa sauna si pentru a ajuta sistemul vascular sa revina la stadiul initial. Acest tip de dus actioneaza ca un masaj tonic si profund. Atmosfera este completata de lumina ambientala, acompaniata de parfumuri si uleiuri esentiale. Jeturile de apa calda alterneaza cu cele reci, iar cele rosii cu cele verzi, fiecare avand un parfum diferit.
Circuitul Kneipp este un sistem complex de tratamente cu apa, compus din jeturi si aburi, atat reci, cat si calde. Jeturile sunt una dintre cele mai placute proceduri ale terapiei Kneipp: apa aluneca uniform pe piele, avand un efect calmant asupra intregului organism. Prin nivelul diferit de intensitate a apei, pielea este masata usor, realizandu-se astfel tonifierea vaselor de sange la nivelul membrelor inferioare.
Te poti relaxa in zona cu paturi incalzite si sezlonguri, in care poti citi sau poti pur si simplu sa inchizi ochii si sa te lasi purtat de muzica ambientala.
In zona de ceai te poti servi cu diverse sortimente de ceaiuri atent selectionate.

Abonamente

All Inclusive – 12 luni
Day time

12 intrari gratuite pentru invitati1

Freezing 1 LUNA

Acces AQUA2

Acces Vestiar VIP4

4 sedinte x 50 minute Squash cu antrenor5

4 sedinte x 50 minute Squash cu partener6

4 sedinte x 50 minute Tenis cu partener6

4 sedinte x 50 minute Personal Trainer7

1 300 Eur*

All Inclusive – 6 luni
Day time

6 intrari gratuite pentru invitati1

Freezing 2 saptamani

Acces AQUA2

Acces Vestiar VIP4

2 sedinte x 50 minute Squash cu antrenor5

2 sedinte x 50 minute Squash cu partener6

2 sedinte x 50 minute Tenis cu partener6

2 sedinte x 50 minute Personal Trainer7

1 000 Eur*

2 Facilitati – 12 luni
Full time

12 intrari gratuite pentru invitati1

Freezing 1 LUNA

4 sedinte x 50 minute Squash cu antrenor5

4 sedinte x 50 minute Squash cu partener6

4 sedinte x 50 minute Tenis cu partener6

4 sedinte x 50 minute Personal Trainer7

1 550 Eur*Pescariu Sports&Spa pe Instagram

Urmariti-ne pe Instagram pentru cele mai recente fotografii si evenimente.