Blog
Se anunta long-weekend cu SOARE!

Cand apar 5 zile la rand cu soare pe aplicația meteo (de astăzi până marțea viitoare), putem spune că avem o mini-vacanță în toată regula!!!

Și cum la SUPER OFERTE trebuie să fim receptivi, vă recomandăm o „cură” de soare, asezonată cu apă, înot, burgeri deliciosi și bere răcoritoare. Acest tip de cură vine cu multiple beneficii pentru trup, minte și suflet, iar repetat  pe tot parcursul verii își va face simțit efectul chiar și în lunile de iarnă!
Pentru cei mai putin familiarizați cu piscina Aqua, iată cateva informații:
    • AQUA este cea mai mare piscină exterioară din București și poate cel mai atractiv loc pe timp de vară din capitală. Le aduce iubitorilor de soare și apă, sentimentul că vacanța a ajuns la ei, imediat ce îi trec pragul. Un loc rafinat, în care te conectezi la o stare de spirit de bucurie, relaxare și armonie.

 

    • Spațiul generos cuprinde: o piscină de aproape 900 mp, două jacuzzi, poolbar, zona de plaja cu gazon natural, restaurant, zonă pentru copii, zonă cu paturi de relaxare și pavilioane VIP acoperite.

 

    • Poți mânca în zona special amenajata a restaurantului, iar meniul variat cuprinde: pizza, burgeri, salate si deserturi, toate pregatite a la carte din ingrediente atent alese de bucatarii nostri.

 

    • Un spatiu conceput creativ, aici te poți destinde după o zi aglomerată sau poți organiza o petrecere inedită, alături de prieteni sau colegi.
Pentru oricare dintre aceste facilități, îți stă la dispoziție o echipă ce  îți va oferi îndrumare, oricare sunt intențiile tale.
Aștepăm să ne împărtășești care dintre informațiile noastre au fost de folos. Scrie-ne la office@pescariusports.ro