Blog
SAVE THE (THURS)DATE – WELLNESS SI MINDFULNESS IN “ARHITECTURA VIETII”

Relatia Holistica: MINTE, CORP, SPIRIT

ARHITECTURA LOCUINTEI: METABOLISMUL ORASULUI, PEISAJ

Rezerva din timp serile de joi. Rimeaza cu joy!

Revenim cu informatii de calitate pentru minte, si cu cele armonice pentru suflet.

Cea de-a doua invitata, ne va impartasi cateva dintre tainele artei de a ne adapta cu calm, in haosul vietii citadine.

Exista o conexiune intre sanatate si starea de bine? Ce presupune relatia minte, spirit si corpul uman? Cum integram arta de a “locui” in propria noastra fiinta umana? Dar in propria casa? Care este relatia holistica care se formeaza intre Om / Locuinta / Oras / Planeta / Univers?

Vom afla raspunsurile la aceste intrebari profunde, joi, 1 NOIEMBRIE, incepand cu ora 19:30 de la conf. univ. dr. arh. Cerasella CRACIUN.

Selectionata si castigatoare a mai multor premii nationale si internationale oferite de Fundació Mies van der Rohe Barcelona, in cadrul “2015 European Union Prize for Contemporary Architecture – Mies Van der Rohe Award”, Uniunea Arhitectilor din Romania, Bienala Nationala de Arhitectura, Registrul Urbanistilor din Romania, European Council of Landscape Architecture Schools (ECLAS) nominalizare pentru „Outstanding educator award” din partea Facultatii de Urbanism, UAUIM, ramane pentru o mare parte din audienta sa, si anume studentii dansei, un mentor si un prieten deopotriva.

In prezent este titulara de cursuri, module si ateliere, in cadrul Facultatii de Urbanism, din Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti. A publicat 8 carti, participand la mai mult de 80 conferinte nationale si internationale, 280 proiecte, cercetari si documentatii de peisaj si peisagistica, urbanism si amenajarea teritoriului, arhitectura, design interior si de obiect, bijuterie, costum si scenografie.

Complementar, este interesata de relatia transdisciplinara intre Om / Stiinta / Tehnica si Tehnologie / Spiritualitate / Arta si de domenii holistice de granita: Genius Loci / Memoria Locului, Geometrie si Geografie Sacra in Peisaj, Geomantie si Stiintele Matematice, Stiinta Complexitatii si Dezvoltarea Urbana, Medicina, Patologia si Sanatatea Urbana, Psihologia Spatiului Construit, Antropologie, Humanologie, Epistemologia Stiintei, Metode Euristice Creative si Neurostiinte, Arta de tip Neconventional in Spatiul Public.

Locurile sunt limitate, inscrie-te din timp la receptia clubului, la adresa: office@pescariusports.ro sau la telefon +40 721 470 073.

Rezerva din timp serile de joi. Rimeaza cu joy!