Blog
SAVE THE (THURS)DATE @The Gallery

Rezerva din timp serile de joi. Rimeaza cu joy!

Schimbam anotimpul si atmosfera serilor de joi. Aducem in plus, fata de oportunitatile de sport si relaxare din complex, informatii de calitate pentru minte, cat si atmosfera de petrecere si bucurie pentru suflet.

Incepand cu 18 octombrie, ora 19:30 ne intalnim @TheGallery in fiecare joi, alternand seri de workshop-uri si invitati speciali cu seri de muzica live.

Prima invitata ne va oferi cateva dintre secretele artei de a utiliza digitalizarea in avantajul nostru.

Wellness si mindfulness intr-o lume digitala cu Elena Dobre

Intr-un moment de maxima expansiune a digitalizarii, cum ne putem folosi de mediul online ca instrument in folosul nostru? Este oare posibil sa fim mindful intr-o lume digitala, accesand tool-uri digitale? Putem oare sa „imblanzim” tehnologia si sa o facem sa contribuie la o viata sanatoasa?

Vom primi raspunsurile la aceste intrebari precum si alte tips & tricks, joi 18 OCTOMBRIE, incepand cu ora 19:30 de la Elena Dobre, Digital Expert.

Cu peste 9 ani de specializare in marketing, strategii PPC, web analytics si website usability, Elena construieste campanii online de succes pentru business-uri locale si internationale. Si-a cladit experienta intr-un mediu multicultural si primii pasi in online i-a facut alaturi de Google Dublin unde a lucrat timp de 3 ani. In prezent conduce agentia Zarbi Marketing al carei portofoliu cuprinde de la clienti din industria food, fashion, real-estate pana la site-uri de cultura, servicii medicale sau auto.

Implicarea agentiei in proiecte de voluntariat este o preocupare permenenta, de aceea intreaga echipa dedica timp saptamanal proiectelor gratuite, printre care: TEDx Bucharest, Hospice Casa Sperantei sau Techsylvania.

Interesul pentru educarea pietei a dus-o in pozitia de Senior Trainer la Institutul de Marketing, unde, de peste 4 ani, isi dezvaluie cunostintele catre cursanti cu background divers, care au ca scop comun succesul in mediul online. Este trainer Certificat Google Adwords si gazduieste initiativele Google de formare a antreprenorilor din Romania.

Locurile sunt limitate, inscrie-te din timp la receptia clubului, la adresa: office@pescariusports.ro sau la telefon +40 721 470 073

Rezerva din timp serile de joi. Rimeaza cu joy!