Blog
SAVE THE (THURS)DATE #7

Wellness și Mindfulness în Public Speaking

Gestionarea Emoțiilor cu Alice NICOLAE
Unde? @The Gallery
Când? JOI 29 noiembrie, orele 19:30

Sarah Bernard, una dintre cele mai mari actrițe ale Franței secolului trecut, stătea emoționată în culise înaintea spectacolului. Pe lângă ea, o actriță mai tânăra susținea zgomotos că nu are emoții, că nu a avut niciodată și că nu știe ce înseamnă acestea. Sarah ridică ochii către ea și-i spuse: “Draga mea, o să vină și emoțiile odată cu talentul!”

De ce avem emoții? Ce înseamnă asta pentru fiecare dintre noi și ce putem face pentru înțelegerea și gestionarea lor în fața unui public? Te invităm joi, 29 noiembrie, începând cu orele 19:30, @ The Gallery, să descoperim împreună răspunsurile la aceste întrebări, într-un curs interactiv de 60 de minute, bazat pe tehnici de actorie, susținut de Alice Nicolae.

Alice este actriță, formatoare și fondatoare a proiectului “Actorie la Cravată”. Susține cursuri de Public Speaking și Ateliere de stăpânire a prezenței în fața publicului. Absolventă UNATC, a Facultății de Teatru și Film, la secția Actorie și absolventă de Master în cadrul aceleiași universități, a urmat studii de comunicare în diplomație și a participat la o serie relevantă de workshopuri internaționale. Este motorul și inspirația multor evenimente culturale caritabile, care au loc în București. Munca ei este o asigurare a valorilor morale și a încrederii că lumea se poate transforma în bine!

Evenimentul este adresat tuturor. Conditia de membru al clubului nu este obligatorie.

Locurile sunt limitate. Înscrie-te din timp la recepția clubului, la adresa ana.tanase@pescariusports.ro sau la nr. de telefon +40727 249 471

Rezervă din timp serile de joi. Rimează cu joy!