Blog
Let’s move for a better world

Ne miscam impreuna pentru o lume mai buna 2019!

by Pescariu Sports & Spa & TechoGym

Ne-am propus anul acesta sa “miscam” din nou lucrurile!  Incepand cu 11 martie, ne mobilizam, prin sport, pentru o lume mai buna!

Concret, participam si in 2019 la cea de-a 6-a editie LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD”, prin care invitam comunitatea frumoasa de sportivi cu suflet, sa participe alaturi de noi la o actiune in scopuri umanitare.

Anul acesta, alaturi de voi, Pescariu Sports&Spa doneaza toate miscarile adunate, cauzei Asociatiei CorporeAnima (mai multe despre cauza aici).

Misiunea noastra este sa facilitam accesul la o viata sanatoasa, prin sport, pentru copiii din familii mai putin privilegiate, care nu au acces la facilitati dotate corespunzator.

Contributia noastra consta in donarea de echipamente sportive Scolii Gimnaziale Alexandru Costescu, acolo unde Asociatia CorporeAnima a gasit gazduire pentru toti copiii dornici de miscare din Cartierul Costeasca. Noi stim ca sportul creeaza o lume mai frumoasa si ne dorim ca si ei sa se poata bucura de ea!

Ce inseamna LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD?

Aparatura Technogym de ultima generatie, prezenta si in salile noastre, poate contoriza miscarile din timpul antrenamentelor si, de aceasta data, o face pentru o cauza nobila.

Pentru a da tuturor aceeasi sansa si oportunitate, indiferent de varsta, sex sau nivel de pregatire fizica, TG a creat MOVE -o unitate proprie de masura a activitatii fizice, capabila sa uneasca intreaga comunitate. Cu cat te misti mai repede si mai des, cu atat colectionezi mai multe miscari.

Ca o noutate, anul acesta se pot inregistra in aplicatia MyWellness si contoriza in campania LMFABW si miscarile efectuate in antrenamentele libere, la clasele de grup, la piscina sau pe terenul de fotbal/tenis/squash sau, de ce nu, in alergarile outdoor. Singura conditie e sa fie inregistrate cu un dispozitiv de monitorizare a pulsului si o aplicatie conectata la MyWellness(Strava, FitBIT,Garmin, MapMyFitness, Polar, MyFitnessPal, etc)

Alege sa participi si tu la aceasta campanie si doneaza-ti MOVES-urile pentru o cauza sociala!

De-a lungul timpul, actiunea Technogym a crescut impresionant, de la 100 de milioane de MOVES adunate in prima editie, in 180 de facilitati din 10 de tari ale lumii, pana la 628 de milioane de MOVES adunate in anul 2018, in 1033 de facilitati din 29 de tari, aducand cu sine un puternic impact social.

Comunitatea Pescariu Sports&Spa a strans anul trecut 3.000.000 de miscari, iar anul acesta ne-am propus sa le dublam! Ce spui, ne miscam impreuna pentru o lume mai buna?!😊

 

Mai multe despre Campania LMFABW.