Fitness
Fitness

Fitness-ul defineste capacitatea corpului nostru de a functiona eficient, atat in viata profesionala cat si in activitatile recreative, de a fi sanatos si de a face fata situatiilor de stres.

De ce mergem la sala de fitness?

Mersul la sala de forta sau aerobicul ajuta, printre altele, la prevenirea aparitiei anumitor boli, cum ar fi: hipertensiunea arteriala, diabetul zaharat, accidentele vasculare cerebrale, anumite tipuri de cancer sau boli de inima.

Daca ai deja una dintre aceste boli, a face fitness sau exercitii fizice te poate ajuta sa le tii sub control, bineinteles urmand totodata si medicatia prescrisa de doctor (daca aceasta exista) si ducand un stil de viata sanatos (alimentatie adecvata, reducerea stresului, etc).

Cele 5 elemente ale fitness-ului

Cardio – reprezinta abilitatea inimii, plamanilor si a sistemului vascular de a furniza muschilor si tesuturilor, in timpul activitatii fizice sustinute, sange bogat in oxigen.

Forta musculara – este cantitatea de forta pe care un muschi sau o grupa de muschi o poate exercita impotriva unei rezistente mari (ridicare de greutati si nu numai).

Anduranta musculara – reprezinta abilitatea unui muschi sau a unei grupe de muschi de a repeta o anumita miscare de mai multe ori sau a sta in aceeasi pozitie pentru o perioada mai mare de timp.

Flexibilitatea – este specifica articulatiilor si reprezinta o gama de miscari ale articulatiilor dar si ale muschilor si tesuturilor din jurul acestora. Flexibilitatea adecvata imbunatateste conditia fizica si reduce riscul de accidente si leziuni.

Compozitie corporala – reprezinta procentul dintre grasime, muschi si os din corpul tau. In mod normal este exprimat ca raport intre masa musculara si masa grasa. Masa musculara este alcatuita din muschi si apa depozitata in ei. Masa grasa reprezinta grasimea si tesutul gras.

Antrenament fitness si sala de forta

Programul nostru de fitness se desfasoara sub atenta supraveghere a instructorilor specializati, fiecare avand o bogata experienta si promovand programe variate de intretinere corporala, menite sa satisfaca cele mai exigente asteptari. Acestia vor tine cont de nevoile tale de nutritie, de stilul de viata, de trasaturile organismului si de nevoile tale de dezvoltare, pentru a realiza un program de antrenament fitness special pentru tine. Vino la sala de fitness si te vei simti minunat!

Sala de Fitness a Clubului Pescariu Sports & SPA este dotata cu cele mai performante si moderne aparate marca Technogym, pentru antrenamentele extrem de eficiente pe care si le doreste orice entuziast. Majoritatea aparatelor au ca facilitate suplimentara un touchscreen cu ajutorul caruia se pot afla modalitatile de utilizare optima si multe informatii utile pentru cei ce le folosesc. Odata ce vei intra in sala de fitness, vei descoperi o multitudine de variante de a lucra fiecare grupa musculara in parte, utilizand aparate multifunctionale sau specializate, fie pe membrele superioare sau inferioare, fie pe trunchi, mergand pana la bare, discuri si greutati care sa satisfaca nevoile tuturor utilizatorilor, chiar si ale celor mai avansati.

Abonamente
Abonamentele noastre de top

Abonamentele noastre de top includ facilitatile Fitness & Grup Fitness

All inclusive 6 luni
Squash + Tenis + Spa & Masaj + Fotbal + Clase Copii + Aqua + P.T.
Full time
 • 6 intrari gratuite pentru invitati
 • Freezing 2 saptamani
 • Acces AQUA
 • Acces Vestiar VIP
 • 3 sedinte x 50 minute Squash cu antrenor
 • 3 sedinte x 50 minute Squash cu partener
 • 3 sedinte x 50 minute Tenis cu partener
 • 2 sedinte x 50 minute Personal Trainer
1.490 eur
Cere oferta
All inclusive 12 luni
Squash + Tenis + Spa & Masaj + Fotbal + Clase Copii + Aqua + P.T.
Full time
 • 12 intrari gratuite pentru invitati
 • Freezing 1 LUNA
 • Acces AQUA
 • Acces Vestiar VIP
 • 6 sedinte x 50 minute Squash cu antrenor
 • 6 sedinte x 50 minute Squash cu partener
 • 6 sedinte x 50 minute Tenis cu partener
 • 4 sedinte x 50 minute Personal Trainer
2.480 eur
Cere oferta