Aerobic
Aerobic

Relaxare si destindere pentru corpul si mintea ta.

Credem ca a face sport este foarte important, tocmai de aceea punem accent pe Aerobic, iar asta se vede prin multitudinea de clase din programul nostru. Poti incerca diferite variante in functie de ceea ce ai nevoie. Pentru Toning, hai la clasele de: functional body, body workout, core workout, abs&buts, A.B.T, steel training, total body, BOSU circuit training, step&tone. Daca vrei sa lucrezi cu mintea si corpul, vino la clasele de: bodyART, back stability, yoga, pilates, tai chi, ginastica natural. Avem si doua clase pentru cardio: cardio&tone, zumba, dar si cateva clase speciale. Vino sa le descoperi!

Pescariu Sports&Spa - Oaza ta de relaxare din mijlocul orasului
Aqua Fit Aqua Fit
Aqua Fit

Exercitiile fizice in apa sunt mult mai usor de efectuat, articulatiile si tendoanele fiind complet protejate, spre deosebire de sporturile pe care le practicam la sala.

Aqua Gym este o metoda de antrenament fara impact dur asupra organismului. Nu afecteaza articulatiile si tendoanele, pune in functiune toti muschii si relaxeaza atat corpul, cat si mintea. Este important sa mentionam ca Aqua Gym nu provoaca febra musculara si are un efect benefic asupra circulatiei sanguine.

Zumba Zumba
Zumba

In Zumba Fitness coregrafiile nu reprezinta o ”misiune imposibila”, nici macar o misiune dificila, asa cum poate parea in cele cateva secunde de privit pe geam sau la prima ora.

Acele combinatii extravagante de pasi, de miscari cu bratele, de intoarceri, sarituri, rotiri, etc. sunt doar elemente simple imbinate intre ele in asa fel incat sa se inscrie intr-o linie de miscare cursiva, placuta, in ton cu muzica.

Cardio & Tone Cardio & Tone
Cardio & Tone

Cardio & Tone este o clasa energica in care imbinam exercitiile cardio cu cele de tonifiere a musculaturii intregului corp, pentru a ajunge la o forma fizica ideala.

Prin exercitiile cardio nu numai ca ardem grasimile, dar imbunatatim si sistemul cardiovascular si eliberam in corp (creier) endorfine. Endorfinele reduc stresul, anxietatea si depresia, obtinand astfel si o stare mentala mai buna, in timp ce exercitiile de tonifiere ne definesc musculatura.

Functional Body Functional Body
Functional Body

Probabil cel mai mare avantaj la o clasa de functional body este faptul ca poti sa te antrenezi de mai putine ori pe saptamana.

Un antrenament la care vei dori sa revii si a carui eficienta si rezultate le vei vedea dupa primele luni de antrenament. Clasa de Functional Body stimuleaza sistemul cardiovascular: o sesiune de 50 de minute va accelera ritmul cardiac si va ajuta sa iti imbunatatesti rezistenta la efort.

Body Workout Body Workout
Body Workout

Un program intens de lucru atat pentru arderea tesutului adipos cat si pentru tonifierea tuturor grupelor musculare. Este un antrenament dinamic efectuat in forta.

Durata acestei clase este de 60 min ceea ce permite o abordare cat mai profunda. In cele trei parti ale clasei se va efectua efort de tip aerob (cardio vascular), lucru cu greutati (bare, gantere, elastice) si exercitii la sol, pe saltea.

Core Workout Core Workout
Core Workout

In aceste 30 de min de antrenament vom lucra zona abdomenului intens. Daca iti doresti un abdomen plat sau o talie mai subtire adauga aceste 30 de minute pe grila ta de antrenament.

Definirea peretelui abdominal este foarte importanta si are rolul de a te feri de eventualele accidentari in zona inferioara a coloanei vertebrale. Un abdomen ferm este sinonim cu o silueta de invidiat si cu o regiune mediana a corpului bine definita. Te asteptam Marti si Joi la Core Workout.

Abs & Butts Abs & Butts
Abs & Butts

Este o clasa intensa unde putem folosi accesorii precum: step-ul, benzi elastice, greutati, toate pentru a aduce beneficii atat picioarelor, cat si abdomenului.

Scopul principal al clasei este solicitarea intr-un mod eficient si corect a musculaturii abdominale, unde efectuam exercitii pentru tonifierea principalelor zone ale abdomenului, adica dreptul abdominal superior si inferior, oblicul si transversul.

A.B.T A.B.T
A.B.T

Abdomen, butt and thighs este o clasa “dedicata” zonelor cu probleme. Nu este secret faptul ca in general cautam sa tonifiem si sa reducem tesutul adipos de pe abdomen, fesieri si picioare mai mult decat alte zone.

Este o clasa care, la prima vedere pare ca se adreseaza femeilor, dar nu este asa. Aceste exercitii se adreseaza la fel de bine si barbatilor, clasa nefiind una bazata pe coregrafie, ci mai degraba pe exercitii specifice.

Steel Training Steel Training
Steel Training

Antrenamentul cu bara cu greutati ocupa deja un loc important in programul tuturor salilor de fitness. Steel Training este rezultantul unei combinatii inteligente intre antrenamentul cu greutati si o doza serioasa de adrenalina.

Incluzand totodata antrenament cardiovascular, Steel Training devine o clasa completa, acoperind toate capitolele unui antrenament reusit.

Total Body Total Body
Total Body

O clasa accesibila, foarte eficienta pentru tonifiere musculara si usoara. Sculpteaza musculatura intregului corp cu ajutorul greutatilor, iar fiecare participant va putea sa isi regleze nivelul de intensitate in functie de conditia pe care o are.

Acest tip de antrenament implica exercitii pentru toate grupele musculare, atat cu greutati dar si exercitii cardio, toate pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a corpului.

Bosu Circuit Training Bosu Circuit Training
Bosu Circuit Training

BOSU, acronim de la “Both Sides Up”, este un instrument de fitness inedit ce poate fi folosit atat ca platforma, cat si pe post de cupola, in antrenamentele de grup si cele individuale.

Cu BOSU se lucreaza toate grupele musculare, iar exercitiile de grup sunt deosebit de distractive si intense deoarece se executa pe muzica ritmata. Exercitiile cu BOSU au la baza miscarile clasice de aerobic, dar care se executa pe o sfera de 65 cm.

Step & Tone Step & Tone
Step & Tone

Un program realizat cu ajutorul step-ului, cu mare accent pe tonifierea coapselor, fesierilor si a abdomenului. Este un antrenament de tip aerob (cardio-respirator) care permite eliminarea excesului de greutate corporala.

Printre beneficiile programului se numara: antrenamentul cardio, reducerea masei adipoase, tonifierea musculaturii, modelarea corporala, diminuarea si eliminarea stresului.

bodyART bodyART
bodyART

Un program de fitness holistic, bazat pe cele 5 elemente din medicina traditionala chineza (pamant, lemn, foc, metal si apa), in care fiinta umana este vazuta ca o uniune intre corp, minte si suflet.

Toate exercitiile sunt create pentru a combina forta, flexibilitatea si echilibrul, pentru a antrena mai multi muschi in acelasi timp.

Back Stability Back Stability
Back Stability

Obiectivul nostru este cel de control al corpului. Indiferent de ceea ce facem trebuie sa ne amintim ca important este drumul si nu destinatia.

Niciodata nu suntem prea tineri sau prea batrani pentru a prelua controlul corpului nostru, trebuie doar sa vrem sa facem aceasta schimbare. Celulele oricum se regenereaza, iar azi nu mai suntem acelasi om care am fost ieri.

Yoga Yoga
Yoga

Majoritatea oamenilor nu poate controla mintea prin minte, insa cu ajutorul Hatha Yoga mintea revine sub control. Prin practica consecventa a seriei Bindusar poti obtine intr-un timp mai scurt o postura aprofundata a asanelor, o claritate mentala si o stare de bine completa.

Ashtanga Yoga este o forma fizica unica a yoga care pune accent pe energia curgatoare a respiratiei, corp si minte pentru a cultiva puterea interioara.

Pilates Pilates
Pilates

Pilates nu este doar un workout complet pentru minte si corp, te ajuta, de asemenea, sa te sincronizezi mai bine cu nevoile specifice ale corpului tau, construind o fundatie perfecta pentru orice sport iti vei dori sa abordezi.

Trei beneficii majore ale Pilates: alungeste muschii si mareste flexibilitatea intareste trunchiul,
imbunatateste performantele sportive.

Thai Chi Thai Chi
Thai Chi

Tai Chi Chuan este o forma de arte martiale originara din China, practicata astazi pentru beneficiile sale incontestabile asupra corpului, mintii si spiritului.

Tehnicile, caracterizate de obicei prin miscari lente, sunt destinate cresterii fortei naturale, crearii unei stari superioare de relaxare, dobandirii unor abilitati de lupta si aducerii practicantului intr-o stare superioara de focalizare, disciplina, echilibru si armonie cu Universul.

 

Ginastica Natural Ginastica Natural
Ginastica Natural

Ginastica Natural® este o metoda de antrenament care se bazeaza pe greutatea proprie a corpului si care dezvolta calitati fizice precum puterea, rezistenta, anduranta, echilibrul, flexibilitatea, coordonarea.

Ele se reflecta in calitatea vietii, a tonusului muscular a kilogramelor pierdute, alaturi de o performanta mai buna in practicarea altor sporturi.

 

Props Pilates Props Pilates
Props Pilates

Pilates este in esenta o metoda bazata pe provocare, dar in acelasi timp pe miscari si exercitii cu impact scazut.

De fapt, exercitiile necesita uneori un efort muscular greu, desi sunt efectuate evitand miscarile bruste; mai mult, in majoritatea cazurilor miscarile sunt efectuate in timp ce te odihnesti pe podea, pentru a usura presiunea pe coloana vertebrala. Din acest motiv metoda este foarte utila pentru postura.

Box Box
Box

Boxul a incetat de mult sa fie o simpla lupta intre doi adversari. S-a metamorfozat intr-o autentica arta care implica o conditie fizica de invidiat; aceasta conduce automat la o pregatire fizica impresionanta, rapiditate in executia miscarilor specifice, dar si la foarte mult curaj, determinare si inteligenta tactica.

Nu este necesar sa vrei sa iti faci o cariera din el ca sa ajungi sa indragesti acest sport. Poti sa practici box si in afara ringului, fara a te confrunta cu un adversar.

Body in Motion Body in Motion
Body in Motion

“Corpul a fost proiectat sa se miste; atunci lasa-l sa se miste si nu cauta scuze”. Aceasta clasa este gandita a fi cea mai buna “trecere” intre job si acasa.

Diversitatea si intensitatea medie a exercitiilor, muzica si energia dar si multitudinea de “jucarii” cu care vom lucra vor face ca aceasta ora sa treaca foarte repede si sa te lase revigorat; nici pe departe sfarsit.

Cycling Cycling
Cycling

Clasa de Cycling este una cardio, excelenta pentru slabit si arderea caloriilor pe care le-ai pus in timpul zilei sau in timpul anilor. E o clasa unde fiecare poate sa lucreze in ritmul lui, in functie de conditia fizica pe care o are.

Un avantaj foarte mare fata de alte clase de cardio e ca nu avem coregrafie. Chiar si cei care nu au facut niciodata sport pot sa se urce pe bicicleta si sa pedaleze in ritmul lor.

Program
Program Grup Fitness

Lorem ipsum dolor sit amet

DATE_LABEL

 • Today

  0

 • WEEK_RANGE_LABEL

 • DAY_LABEL

 • MONTH_LABEL

 • YEAR_LABEL

 • Agenda

 • Month

 • Week

 • Day

 • Grid

 • Box Grid

 • Map

  • Agenda

  • Month

  • Week

  • Day

  • Grid

  • Box Grid

  • Map

  Calendar
  Category
   Organizer
    Location

    Look for more

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    -

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    DN_T

    You have no events for this day

    Look for more

    You have no events for this month

    Look for more

    You have no events for this month

    You have no events

    stec_replace_image
    stec_replace_icon

    stec_replace_summary

    stec_replace_desc_short
    0d 0h 0m 0s
    Expired
    In Progress

    stec_replace_location

    stec_replace_timespan

   • stec_replace_icon

    stec_replace_summary

    stec_replace_date

    Reminder
   • Create an event

    Click to submit your own event

    Title

    Description (optional)

    Short Description (optional)

    Image (optional)

    Location (optional)

    Website URL (optional)

    Calendar

    Icon

    Category

    Color. By default will use the calendar color

    Starts On

    From

    Ends On

    To

    All Day

    Repeat Event

    Repeat gap

    Repeat by day

    Repeat Ends On

    Search Keywords

    Counter

    Your E-mail

    Notes to the reviewer (optional)

   • stec_replace_summary

    Awaiting approval

    Cancel
    Cancel
   • stec_replace_tags
    Invited
    stec_replace_icon
    stec_replace_summary stec_replace_short_desc
    Expired
    In Progress
    stec_replace_guest_name stec_replace_product_name stec_replace_location stec_replace_date
    stec_replace_image
    stec_replace_icon
    stec_replace_date_big
    stec_replace_date
    stec_replace_tags
    stec_replace_summary
    stec_replace_short_desc
    • Event Info

    • Location

    • Schedule

    • Guests

    • Attendance

    • Forecast

    • Comments

    stec_replace_tags

    stec_replace_summary

    stec_replace_description
    • stec_replace_title
     Organizer of stec_replace_event
     stec_replace_about
     stec_replace_social
    Visit Website
    • 0

     days

    • 0

     hours

    • 0

     minutes

    • 0

     seconds

    • Attend

    • Decline

    Event expired

    Event is in progress

    Attachments

    Import to Google Calendar

    Location

    stec_replace_location

    Get Directions

    Get Directions

    Could not find route!

    Details

    stec_replace_details

    No schedule

    stec_replace_date stec_replace_time
    stec_replace_title
    stec_replace_desc
    stec_replace_avatar
     stec_replace_social

    stec_replace_name

    stec_replace_about

    You are invited to this event!

    • Attend

    • Decline

    • stec_replace_name
      stec_replace_status

     stec_replace_name

    Weather data is currently not available for this location

    Weather Report

    Today stec_replace_today_date

    stec_replace_today_icon_div

    stec_replace_current_summary_text

    stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

    Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

    Humidity stec_replace_current_humidity %

    Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

    Forecast

    Date

    Weather

    Temp

    stec_replace_date

    stec_replace_icon_div

    stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

    stec_replace_5days

    Next 24 Hours

    Powered by Forecast.io

    Abonamente
    Abonamentele noastre de top

    Abonamentele noastre de top includ facilitatile Fitness & Grup Fitness

    All inclusive 12 luni
    Squash + Tenis + Spa & Mesaj + Fotbal + Clase Copii + Aqua + P.T.
    Full time
    • 12 free guest passes
    • Freezing 1 month
    • Access to AQUA
    • Access to VIP Changing Rooms
    • 6 x 50-minute SQUASH sessions with an instructor
    • 6 x 50-minute SQUASH sessions with an partner
    • 6 x 50-minute TENNIS sessions with an instructor
    • 4 x 50-minute sessions with a Personal Trainer
    1 200 Eur
    Cere oferta
    All inclusive 6 luni
    Squash + Tenis + Spa & Mesaj + Fotbal + Clase Copii + Aqua + P.T.
    Full time
    • 6 free guest passes
    • Freezing 2 weeks
    • Access to AQUA2
    • Access to VIP Changing Room
    • 3 x 50-minute SQUASH sessions with an instructor
    • 3 x 50-minute SQUASH sessions with an partner
    • 3 x 50-minute TENNIS sessions with an instructor
    • 2 x 50 minute session with a Personal Trainer
    1200 eur
    Cere oferta