F.A.Q
Frequently Asked Questions

Raspunsul la toate intrebarile despre club, abonamente, fitness, piscine sau evenimente.

Pescariu Sports&Spa - Oaza ta de relaxare din mijlocul orasului
ACCES IN CLUB SI ABONAMENTE

Ce presupune inscrierea la club?

Inscrierea la club presupune semnarea unui contrat intre parti, cat si a unui angajament de respectare a regulamentului interior al clubului. Accesul la facilitatile clubului de wellness va fi permis numai dupa completarea datelor din formularul de inscriere si emiterea cardului de membru.

Se poate face un abonament pe o luna?

Oferta noastra NU include un abonament cu durata de o luna. Puteti gasi toate informatiile legate de tarife si tipurile de abonament accesand linkul : https://pescariusports.ro/abonamente/

Pot obtine acces pentru o zi la facilitatile clubului?

Accesul la facilitatile clubului se face exclusiv pe baza cardului de membru. Puteti beneficia de un acces pentru o zi in club numai in calitate de INVITAT al unui membru Pescariu Sports&Spa.

De cate ori pot folosi abonamentul intr-o zi?

De cate ori doriti, in functie de abonamentul de care beneficiati si de programul clubului. Program DAY TIME: L-V 06:00 – 16:00, S-D 08:00 – 16:00; Program FULL TIME: L-V 06:00 – 00:00, S-D 08:00 – 22:00

Pot imprumuta cardul de membru unui prieten?

Abonamentul Pescariu Sports&Spa este nominal si NU poate fi folosit/imprumutat de o alta persoana.

Vezi mai multe detalii in regulament!

Care este valoarea celui mai complex abonament?

Cel mai complex abonament, care confera acces la toate facilitatile clubului (fitness & grup fitness, SPA, piscine semiolimpice interioara/exterioara si piscina AQUA), este abonamentul ALL INCLUSIVE – FULL TIME 12 luni, cu valoarea de 2000 euro. La o frecventa constanta de 3 vizite pe saptamana, valoarea unei vizite devine aproximativ 12 euro/zi.

Care este politica pentru copii?

Copiii membrilor cu varsta sub 13 ani, au acces gratuit la Baby Parking si piscina, la aceasta din urma doar insotiti de parintele membru si doar daca acesta are abonament la piscina. Copiii mai mari de 13 ani pot intra ca si invitati, fie pe baza invitatiilor incluse in abonamentul parintelui, fie platind tariful din oferta, in ambele situatii fiind necesar sa fie insotiti de parintele membru. Accesul la SPA si GYM este permis doar copiilor cu varste peste 16 ani, indiferent de tipul de abonament al parintilor. Exceptie face antrenamentul cu un Personal Trainer in GYM al copiilor cu varsta peste 13 ani, strict pe durata orei de antrenament.

Se acorda discount-uri la achizitionarea de abonamente pentru grupuri?

Pentru grupuri, va rugam solicitati o oferta de abonament “Corporate”.

Contact

Exista o oferta speciala pentru familii?

Exista oferta speciala pentru familii. Primul membru achita tariful de lista al abonamentului, iar urmatorii membri (sot/ sotie/ copil cu varsta peste 18 ani) beneficiaza de 20% discount. Pentru mai multe detalii legate de accesul copiilor cu varsta sub 18 ani, va invitam sa ne contactati.

Contact

Daca nu pot folosi abonamentul o perioada, imi pot recupera banii ?

Taxa de membru se va achita integral la inceputul perioadei pentru care se face abonamentul. Renuntarea la contract aduce dupa sine pierderea sumei achitate.

Care sunt modalitatile de plata pentru un abonament?

Abonamentul poate fi achitat cash, cu cardul sau prin ordin de plata.

Care sunt facilitatile clubului la care am acces fara a avea calitatea de membru PSS?

Facilitatile pe care le puteti accesa neavand calitatea de membru al clubului, sunt:

squash, fotbal, tenis, piscina Aqua si restaurantul The Gallery.

FITNESS & GRUP FITNESS

Care este programul claselor de grup fitness/ aerobic?

Program clase grup fitness : Calendar

Cum isi alege clubul antrenorii de fitness?

Antrenorii nostri sunt Persoanal Traineri experimentati, avand certificari recunoscute international in domeniile fitness si nutritie. Desi abordarile lor sunt diferite, cu totii realizeaza planuri personalizate de antrenament si alimentatie, atingand, in cazul in care este necesar, si subiectul suplimentelor alimentare.

Programul clubului include cursuri de Tai Chi? Care este costul?

Cursurile de Thai Chi sunt incluse in programul nostru de grup fitness si puteti beneficia de ele doar achizitionand un abonament cu acces la cel putin o facilitate (Fitness), cu valabilitate 6 sau 12 luni.

Vezi link abonamente: https://pescariusports.ro/abonamente/

Care este pretul unui abonament cu acces la clasele Body&Mind?

Accesul la clasele Body&Mind din programul nostru de grup fitness, necesita un abonament care include facilitatea “Fitness”.

Vezi link abonamente: https://pescariusports.ro/abonamente/

Pot participa la o clasa de aerobic fara a fi membru al clubului?

Clasele de aerobic sunt incluse in programul nostru de grup fitness, iar prezenta la acestea este conditionata de calitatea de membru al clubului, avand un abonament cu acces la cel putin o facilitate (Fitness), cu valabilitate 6 sau 12 luni.

Vezi link abonamente https://pescariusports.ro/abonamente/

PISCINE

Imi puteti da detalii despre tarifele de acces in zona Aqua?

Accesul la piscina Aqua este permis tuturor; calitatea de membru al clubului nu este o conditie. Tarifele de acces le puteti vizualiza accesand link-ul : https://pescariusports.ro/piscina-pescariu-aqua/

Ce abonament imi asigura accesul la piscinele semiolimpice (interioara si exterioara)?

Utilizarea piscinelor semiolimpice se poate face achizitionand un abonament cu acces la cel putin o facilitate (Piscina), cu valabilitate 6 sau 12 luni. Vezi link abonamente: https://pescariusports.ro/abonamente/

La piscina Aqua se pot rezerva sezlonguri?

Numai membrii Pescariu Sports & Spa pot face rezervari de sezlong la piscina Aqua, iar aceste rezervari sunt valabile numai pana la ora 11:00 a zilei respective.

SPA

Sunt interesat sa achizitionez un voucher cadou la SPA, oferiti astfel de pachete?

Oferta clubului include vouchere cadou cu acces la zona SPA. Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati: http://pescariusports.ro/contact/

Pot face o programare pentru un masaj fara a fi membru al clubului?

Pentru a avea acces la serviciul de masaj din zona de SPA fara a avea calitatea de membru al clubului, este necesara achizitia unui pachet de 10 sau 20 de sedinte de masaj. Link preturi masaj https://pescariusports.ro/spa-masaj/masaj/

ACTIVITATI PENTRU COPII

Ce activitati sportive aveti pentru copii?

Copiii pot fi inscrisi pe tot parcursul anului la cursurile de tenis si inot, acestea fiind activitatile sportive cu traditie in clubul nostru. Alte activitati pentru copii puteti vizualiza accesand link-ul https://pescariusports.ro/clase-pentru-copii/

In perioada verii, cei mici se pot participa la modulele saptamanale Summer Camp, experimentand astfel o multitudine de activitati sportive.

Care este varsta minima pentru a inscrie un copil la cursul de inot ?

Varsta minima pentru a inscrie un copil la cursul de inot este de 4 ani.

Doar atunci copiii sunt pregatiti sa asimileze tehnicile de baza ale inotului, progresul de la un curs la altul fiind semnificativ.

Se poate face un abonament pentru un copil de 13 ani la fitness?

Copiii membrilor clubului cu varsta cuprinsa intre 13 si 18 ani, pot achizitiona un abonament (cu discount) cu acces la zona Fitness, cu conditia de a fi insotiti in GYM de un parinte, membru al clubului, sau de un antrenor personal in cadrul sedintelor cu Personal Trainer.

Am unde sa las copilul pe durata vizitei mele in club?

Va puteti antrena in club sau relaxa in SPA, in timp ce copilul dvs. se afla in  zona de Baby Parking, aflata chiar in receptia principala. Programul este: luni – vineri orele 12:00-20:00, sambata orele 09:00-15:00, duminica – inchis. Cei mici vor gasi o multitudine de jocuri, iar personalul nostru specializat ii va implica in numeroase activitati distractive si educative. De asemenea, pe parcursul vizitei dvs in club, cei mici pot accesa una dintre clasele pentru copii, In urma achizitionarii unui abonament special.

De la ce varsta au acces copiii in zona de SPA/GYM?

Accesul in zonele SPA si GYM este permis doar copiilor cu varste peste 16 ani, indiferent de tipul de abonament al parintilor. Exceptie face antrenamentul cu un Personal Trainer in GYM al copiilor cu varsta peste 13 ani, caz in care copilul are acces in sala strict pe durata orei de antrenament.

EVENIMENTE

Organizati evenimente in cadrul clubului dvs?

Clubul Pescariu Sports & SPA dispune de multiple variante pentru organizarea evenimentelor corporate sau private, iar echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va oferi o experienta de neuitat. Iata cateva dintre locatiile pe care le propunem: restaurantul The Gallery si terasa acestuia, piscina Aqua, piscinele exterioare, cat si terenurile de tenis, fotbal si squash pentru evenimentele tip turneu sau team-building.

Solicitati o oferta personalizata pentru evenimente: https://pescariusports.ro/contact/

PARCARE

Aveti suficiente locuri de parcare?

Clubul dispune de o parcare cu 250 locuri.

Daca vom achizitioana un abonament la clubul dvs. avem parcarea gratuita?

Achizitioanarea unui card de membru la clubul Pescariu Sports&Spa confera implicit parcarea gratuita, clubul dipunand de 250 de locuri de parcare.