Evenimente

Va oferim o varietate de posibilitati, perfect adaptate pentru orice tip de eveniment, incepand cu lansari de produse, pana la petreceri tematice.

Organizare de evenimente

Te invitam sa faci un exercitiu de imaginatie. Sa presupunem ca te afli in mijlocul unei petreceri, inconjurat de cei mai buni prieteni si colegi, cu muzica excelenta si ambianta perfecta. Simti ca este cel mai frumos moment din viata ta. Nu e nevoie sa te trezesti din acest vis. Daca citesti acest text, deja faci parte din el. Suntem arhitectii visului tau! Îti punem la dispozitie locul acela perfect, in care petrecerea ta va avea o poveste ancorata pentru totdeauna in memoria tuturor invitatilor tai.

Clubul Pescariu Sports & SPA dispune de o locatie eleganta si sofisticata in centrul orasului, pe malul Lacului Tei, si de o echipa cu experienta si know-how in organizarea de evenimente de business sau private, indoor sau outdoor.

Alegerea unei locatii de inalta clasa este obligatorie pentru a te pozitiona in varf; te va ajuta sa obtii promovarea identitatii corporate, intarirea moralului angajatilor, construirea unei increderi crescute a investitorilor si incurajarea vanzarilor. Un astfel de eveniment, organizat intr-o locatie perfecta si cu profesionalism desavarsit, poate fi privit, din punctul de vedere al oportunitatilor de relatii publice, ca o cale de a prezenta implinirile din trecut dar si de a intari relatiile cu angajatii, clientii si investitorii. Propunem activitati menite sa imbunatateasca abilitatile de lider, comunicarea pozitiva, auto-motivarea si dezvoltarea abilitatilor de a a lucra impreuna in cadrul unei echipe pentru a rezolva problemele.

Poti sa organizezi petrecerea copilului tau folosind spatiul Baby Parking, The Gallery si terasa acestuia sau, pe timp de vara, piscinele exterioare ori terenul de fotbal. Copiii vor ? permanent implicati in activitati interesante, educative si amuzante. Lasa-te purtat de imaginatie si organizeaza pentru micutul tau o petrecere de vis!

În The Gallery, barul clubului, si pe terasa acestuia, putem organiza petreceri cu ocazia zilelor de nastere sau onomastice, petreceri tematice sau cu ocazia unor zile speciale (1 si 8 martie, Valentine’s Day, Craciun, etc.). De asemenea, se pot realiza prezentari de produse si servicii, evenimente corporate, team building, balul bobocilor, evenimente caritabile, petrecerea burlacilor/burlacitelor, baluri mascate. AQUA by Pescariu Sports&SPA este unul dintre cele mai atractive locuri din capitala pe timp de vara, pentru bucuriile pe care le ofera iubitorilor de soare si apa, si pentru disponibilitatea organizarii unor evenimente inedite.

CONTACTEAZA-NE


Pescariu Sports&Spa pe Instagram

Urmariti-ne pe Instagram pentru cele mai recente fotografii si evenimente.