Echipa
Claudiu Cehol

Instructor Cardio Dance & Bosu preda in fiecare marti: BOSU de la 17.00 – 17.55 si Cardio Dance de la 18:00 – 18:55.

Dansul elimina granita dintre trup si suflet.”
Curt Sachs.

Pasionat de dans si de sport inca de la varsta de  10 ani, absolvent al Universitații de Sport Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Claudiu preda clasele de CARDIO DANCE si BOSU.
Cardio Dance
Clasa de CARDIO DANCE este un antrenament de dans care imbină dansul atletic și distractia, muzica de inalta energie si o senzație urbana.
In cadrul acestei clase, iti ridici ritmul cardiac, transpiri, iar corpul tau lucreaza si dansează in acelasi timp.
Cea mai importantă parte? Este EASY și FUN! CARDIO DANCE este accesibil persoanelor de toate varstele și nivelurile de fitness.
Antrenanta, coregrafia este ușor de urmarit, imbinand toate stilurile: samba, cha cha, raggaeton, bachata, kizomba, brazilian dance, afro, jive, dans popular.
BOSU
Clasa de BOSU este alegerea perfecta atunci cand te-ai plictisit de antrenamentul tau classic.
Daca-ti doresti sa lucrezi cu accesorii fitness eficiente intr-un timp mai scurt, iti propunem beneficiile multiple pe care ti le ofera BOSU!
Un extra bonus este distractia si amuzamentul din timpul antrenamentelor!
Antrenamentul cu Bosu este unul cardiovascular foarte efficient; lucreaza toti muschii corpului, ajuta la arderea caloriilor si accelereaza bataile inimii. Exercitiile cu Bosu sunt considerate foarte eficiente pentru muschii abdominali, ai trunchiului, picioarelor si fesierilor, contribuind la dezvoltarea rezistentei si fortei corpului.