Blog

Va asteptam cu drag sa ne urmariti blogul pentru a fi la curent cu ultimele oferte, evenimente speciale si sfaturi proaspete pentru o viata sanatoasa scrise de antrenorii nostri.

Cycling Marathon @Pescariu Sports&SPA

iulie 11, 2017 /

Suntem entuziasmați să vă anunțăm că în data de 20 iulie va avea loc Cycling Marathon ediția 2017.*

Începând cu ora 19:00, timp de 3 ore, vă vom purta într-un World Tour imaginar, în aer liber, pe marginea piscinei semiolimpice. Lucian, Alexandra și Bogdan vor fi cei care vă vor ghida pe acest parcurs și se vor asigura că buna dispoziție nu vă va părăsi nicio clipă.

Acest eveniment este dedicat membrilor Pescariu Sports&SPA și, în limita locurilor disponibile, care de această dată sunt 15, și invitaților lor.

Pentru participarea la acest eveniment este neapărat necesară crearea unui cont personal pe aplicația MYWELLNESS** și folosirea unei centuri de monitorizare a pulsului, compatibilă cu sistemul Technogym***. În felul acesta vă vom putea contoriza perfomanțele și vom putea stabili clasamentul final. Vor fi premiați primii 3 participanți.

*Înscrierea se face la recepția principală a clubului, până la data de 16 Iulie. 
** Antrenorii noștri sunt disponibili să vă ofere asistența necesară în crearea contului.
*** Cei care nu au un Chest Belt, pot achiziționa unul din magazinele cu profil sportiv, dar și de la recepția piscinei interioare a clubului. 
 

INAPOI LA BLOG

Pescariu Sports&Spa pe Instagram

Urmariti-ne pe Instagram pentru cele mai recente fotografii si evenimente.