Clase Pentru Copii

Credem cu tarie in modelarea copiilor si tinerilor prin educatie sportiva, de aceea nu este niciodata prea devreme sa participe la clasele organizate pentru ei si coordonate de antrenori de top.

Box

Clasele de box create special pentru juniori sunt o modalitate excelenta de canalizare a energiei catre ceva constructiv, atat din punct de vedere fizic cat si mental, de aceea aceasta clasa este o varianta ce trebuie luata in calcul de parinti.

Boxul nu are legatura cu violenta, asa cum pare la prima vedere, ci cu spiritul sportiv, astfel ca, odata inscris, copilul va invata nu doar cum sa isi demonstreze forta, ci si sa isi dezvolte rapiditatea in executia miscarilor specifice, sa prinda curaj si incredere in sine, si, totodata, sa dobandeasca determinare si inteligenta tactica. Florin Aliuta, multiplu medaliat la box, va fi acolo sa ghideze fiecare copil in parte, de la lovirea corecta a sacului de box pana la mentinerea concentrarii si motivatiei pe tot parcursul antrenamentului.

Locuri sunt limitate, grupa avand 8 locuri.

Antrenor: Florin Aliuta | Varsta recomandata: 6-13 ani | Program: marti si joi - ora 17:00- 18:00. Locatie: sala de box din incinta clubului

Dans

Dansul este o poveste in care personajele principale sunt eleganta, puterea, zambetul si miscarea facute cu placere, o poveste pe care orice copil o pastreaza in suflet toata viata.

Armonia dintre coregrafie, muzica si pregatire fizica face din dansul sportiv una dintre cele mai complexe si complete forme de miscare, un domeniu in care eleganta se asterne ca un val delicat peste corpul antrenat, cu muschi puternici si postura corecta, cu forta si rezistenta, cu abilitate de coordonare, cu echilibru, cu atitudine de campion si cu tenacitate.

Un curs de dans la Pescariu Sports&Spa  este inceputul unei aventuri in domeniul sportului, o aventura care dureaza o viata si care modeleaza trupuri si caractere, contribuind la dezvoltarea fizica armonioasa a copilului. Un copil cu o postura corecta de la o varsta mica, devine un adolescent cu incredere in fortele proprii, un adult plin de viata si un senior activ. Acest stil de viata poate porni si de la un curs de dans.

Antrenor: Rustam Haceaturov | Varsta recomandata: 4-13 ani | Program: luni si miercuri - 17:00 - 18:00 - Studio 1

Squash

Un sport minunat pentru dezvoltarea armonioasa a trupuiui copiilor. O spune si Forbes care l-a clasat pe primul loc in acest sens. Cei mici, inainte de toate, socializeaza, invata ce inseamna disciplina si vor experiemnta sentimentul competitiei.

Sa nu mai vorbim despre dezvoltarea puterii de concentrare, a reflexelor si dobandirea unui simt strategic. Toate aceste beneficii presarate cu distractie, sport si fair play. Ce spuneti, i s-ar potrivi?

Antrenor: Cezar Median | Varsta recomandata: 6-14 ani | Program: luni si miercuri - 19:00-20:00

Mini Tenis

Inainte de toate, tenisul inseamna sa anticipi miscarile pe care adversarul le va face, zona in care mingea va urma sa cada, stabilirea fortei cu care vei lovi in asa fel incat sa castigi puncte. Suna foarte greu pentru un copil? Nu este, pentru ca pregatit de mic, acest sport il va forma ca om pentru toata viata.

Inainte de toate, tenisul este o modalitate naturala si placuta de a face exercitii fizice in mod regulat si de a-l mentine preocupat pe cel mic daca debordeaza de energie. Unde mai adaugam si spiritul competitional pe care si-l formeaza in timp, disciplina mentala de exceptie create si dobandirea unei coordonari ideale a miscarilor.

Este, asadar, vital ca unui copil nu doar sa i se puna racheta in mana, ci sa si gaseasca placere, bucurie, pentru a-l fideliza ulterior. Ideea de competitie trebuie insuflata de timpuriu, dar sub forma de joaca, de divertisment.

Antrenor: Echipa Tenis Club Bucuresti |Varsta recomandata: 4-7 ani | Program: luni, miercuri, vineri /marti, joi/sambata -17:00-19:00 Perioada recomandata a cursului de mini tenis este de 9 luni.

Maxim 4 copii /teren.

Scrima

Un muschetar veritabil incepe antrenamentul de mic si devine un adevarat expert la maturitate. Pentru ca scrima este un sport al elegantei, al curajului, al vitezei, al indemanarii, un sport pentru cei puternici, al invingatorilor, al traditiei si al onoarei, unde daca vrei sa castigi trebuie sa stii si sa pierzi.

Pentru cei mici are numeroase beneficii. De la dezvoltare fizica armonioasa care se subintelege pana la dezvoltarea calitatilor motrice: viteza, forta, rezistenta si indemanarea. Disciplina e si ea la loc de cinste, acompaniata de concentrare si dezvoltarea unui spirit ager.

Dupa, cel mic va deveni mai rezistent la stresul scolar, mai sociabil, adaptandu-se mai usor mediului in care se desfasoara. Toate aceste abilitati iti vor sustine copilul in a excela atat in scrima, cat si in alte domenii in viata.

Antrenor: Lucian Burche Varsta recomandata: 6-13 ani Program: luni si miercuri - 17:30 - 19:00 | Studio 3

Initiere Tenis

Cursurile de initiere pentru copii dureaza 9 luni, incepand la 1 octombrie. In prima faza, TCB bucuresti le pune la dispozitie copiilor rachetele de tenis necesare, iar apoi ii va ghida in procurarea rachetelor personale.

Cursurile cuprinde grupe de 4 copii (avansati) sau 5-6 (incepatori).

Puteti afla mai multe detalii aici.

Antrenor: Echipa Tenis Club BucurestiVarsta recomandata: peste 7 ani  | Programluni, miercuri, vineri / marti, joi/marti, joi, sambata/ sambata - 17:00-20:00 / 14:00-17:00 (sambata)

Maxim 4 copii/antrenor.

Inot

Inotul este unul dintre cele mai distractive sporturi pentru copii. Pentru ca implica un alt univers, cel al apei, unde balaceala e infinita si unde se pot exprima si face miscare in armonie. Pe langa toata aceasta poveste inotul este cea mai buna cale de a va asigura ca juniorii vor creste puternici si ca vor fi niste inotatori increzatori.

La Clubul Pescariu Sports & SPA, suntem convinsi ca inotul pentru copii este o modalitate foarte buna de a intari legaturile de familie si de a va mentine sanatosi si in forma.

Cursurile pentru copii sunt compuse dintr-o serie de activitati care impreuna le ofera abilitatile de a deveni inotatori competenti, increzatori in fortele proprii dar totodata constienti si precauti.

Increderea in apa incepe cu un lucru inedit - o serie de programe care implica participarea parintilor. Accentul cade pe aptitudini motrice de baza si pe introducerea in apa prin joaca, iar prezenta parintilor este menita de a le oferi incredre sa patrunda in acesta lume noua a jocului si a miscarii.

Antrenor: vezi site Varsta recomandata: 4-13 ani |Program: luni-vineri - 9:00 - 18:00

Gimnastica & Body Fly

Cand sunt mici, copiii sunt in plina dezvoltare, articulatiile lor si sistemul osos primind primele impulsuri de crestere. Atunci e momentul pentru ca gimanstica sa devina prietena lor, iar clasa noastra este menita sa-i invete deprinderile de baza ale miscarii

Astfel, timp de o ora, sub forma competitiei, folosindu-si echilibrul, viteza, agilitatea, mobilitatea, forta si coordonarea, cei mici parcurg in sistem circuit mai multe probe legate, contra timp, rezultatul si obtinerea unui loc cat mai bun motivandu-i intr-un mod pozitiv in placerea de a face miscare. Este o provocare inedita in care ei isi vor cunoste si constientiza corpul de la o varsta frageda.

Body fly este de poveste pentru ca simti ca zbori si ca te joci in timp ce faci miscare. Este ora preferata a celor mici, locul unde cu ajutorul unui hamac facem exercitii de alongatie, stretching, tonus si binemeritata relaxare de la final. Si aici este nelipsit jocul, coordonarea cu partenerul si orientarea in spatiu. In fiecare vineri dupa-amiaza facem cunostinta cu exercitii si pozitii amuzante si antrenante, unde cei mici zambesc si se distreaza copios: liliacul, batman, spiderman, butterfly, crazy frog si altele.

Antrenor: Victor Armeanu | Varsta recomandata: 4 - 13 ani

Program Body fly: marti - 17:00 - 18:00 | Studio 2

Program Gimnastica: joi - 17:00 - 18:00 | Studio 2

VEZI TOATE ABONAMENTELE

Pescariu Sports&Spa pe Instagram

Urmariti-ne pe Instagram pentru cele mai recente fotografii si evenimente.