Clase Pentru Copii

Credem cu tarie in modelarea copiilor si tinerilor prin educatie sportiva, de aceea nu este niciodata prea devreme sa participe la clasele organizate pentru ei si coordonate de antrenori de top.

Mini Tenis

Inainte de toate, tenisul inseamna sa anticipi miscarile pe care adversarul le va face, zona in care mingea va urma sa cada, stabilirea fortei cu care vei lovi in asa fel incat sa castigi puncte. Suna foarte greu pentru un copil? Nu este, pentru ca pregatit de mic, acest sport il va forma ca om pentru toata viata.

Inainte de toate, tenisul este o modalitate naturala si placuta de a face exercitii fizice in mod regulat si de a-l mentine preocupat pe cel mic daca debordeaza de energie. Unde mai adaugam si spiritul competitional pe care si-l formeaza in timp, disciplina mentala de exceptie create si dobandirea unei coordonari ideale a miscarilor.

Este, asadar, vital ca unui copil nu doar sa i se puna racheta in mana, ci sa si gaseasca placere, bucurie, pentru a-l fideliza ulterior. Ideea de competitie trebuie insuflata de timpuriu, dar sub forma de joaca, de divertisment.

Antrenor: Echipa Tenis Club Bucuresti |Varsta recomandata: 4-7 ani | Program: luni, miercuri, vineri /marti, joi/sambata -17:00-19:00 Perioada recomandata a cursului de mini tenis este de 9 luni.

Maxim 4 copii /teren.

Inot

Inotul este unul dintre cele mai distractive sporturi pentru copii. Pentru ca implica un alt univers, cel al apei, unde balaceala e infinita si unde se pot exprima si face miscare in armonie. Pe langa toata aceasta poveste inotul este cea mai buna cale de a va asigura ca juniorii vor creste puternici si ca vor fi niste inotatori increzatori.

La Clubul Pescariu Sports & SPA, suntem convinsi ca inotul pentru copii este o modalitate foarte buna de a intari legaturile de familie si de a va mentine sanatosi si in forma.

Cursurile pentru copii sunt compuse dintr-o serie de activitati care impreuna le ofera abilitatile de a deveni inotatori competenti, increzatori in fortele proprii dar totodata constienti si precauti.

Increderea in apa incepe cu un lucru inedit - o serie de programe care implica participarea parintilor. Accentul cade pe aptitudini motrice de baza si pe introducerea in apa prin joaca, iar prezenta parintilor este menita de a le oferi incredre sa patrunda in acesta lume noua a jocului si a miscarii.

Antrenor: vezi site Varsta recomandata: 4-13 ani |Program: luni-vineri - 9:00 - 18:00

Gimnastica & Body Fly

Cand sunt mici, copiii sunt in plina dezvoltare, articulatiile lor si sistemul osos primind primele impulsuri de crestere. Atunci e momentul pentru ca gimanstica sa devina prietena lor, iar clasa noastra este menita sa-i invete deprinderile de baza ale miscarii

Astfel, timp de o ora, sub forma competitiei, folosindu-si echilibrul, viteza, agilitatea, mobilitatea, forta si coordonarea, cei mici parcurg in sistem circuit mai multe probe legate, contra timp, rezultatul si obtinerea unui loc cat mai bun motivandu-i intr-un mod pozitiv in placerea de a face miscare. Este o provocare inedita in care ei isi vor cunoste si constientiza corpul de la o varsta frageda.

Body fly este de poveste pentru ca simti ca zbori si ca te joci in timp ce faci miscare. Este ora preferata a celor mici, locul unde cu ajutorul unui hamac facem exercitii de alongatie, stretching, tonus si binemeritata relaxare de la final. Si aici este nelipsit jocul, coordonarea cu partenerul si orientarea in spatiu. In fiecare vineri dupa-amiaza facem cunostinta cu exercitii si pozitii amuzante si antrenante, unde cei mici zambesc si se distreaza copios: liliacul, batman, spiderman, butterfly, crazy frog si altele.

Antrenor: Victor Armeanu | Varsta recomandata: 4 - 13 ani

Program Body fly: marti - 17:00 - 18:00 | Studio 2

Program Gimnastica: joi - 17:00 - 18:00 | Studio 2

Initiere Tenis

Cursurile de initiere pentru copii dureaza 9 luni, incepand la 1 octombrie. In prima faza, TCB bucuresti le pune la dispozitie copiilor rachetele de tenis necesare, iar apoi ii va ghida in procurarea rachetelor personale.

Cursurile cuprinde grupe de 4 copii (avansati) sau 5-6 (incepatori).

Puteti afla mai multe detalii aici.

Antrenor: Echipa Tenis Club BucurestiVarsta recomandata: peste 7 ani  | Programluni, miercuri, vineri / marti, joi/marti, joi, sambata/ sambata - 17:00-20:00 / 14:00-17:00 (sambata)

Maxim 4 copii/antrenor.

VEZI TOATE ABONAMENTELE

Pescariu Sports&Spa pe Instagram

Urmariti-ne pe Instagram pentru cele mai recente fotografii si evenimente.