Clase Pentru Copii

Credem cu tarie in modelarea copiilor si tinerilor prin educatie sportiva, de aceea nu este niciodata prea devreme sa participe la clasele organizate pentru ei si coordonate de antrenori de top.

Street Dance

La cursul de street dance copiii învata coregrafii pe cele mai cunoscute piese si descopera cum sa danseze in fata colegilor prin elemente de freestyle (dans la liber) pe o melodie in care cel mic scapa de emoția de a fi in fata unor oameni. In acelasi timp, copiii ce vin la cursurile de street dance invata sa socializeze si sa se integreze intr-un grup.

De ce dans? Pentru ca dansul dezvolta creativitatea, increderea in sine si puterea de decizie prin iesirea din zona lor de confort. Street dance-ul este o modalitate de exprimare a copiilor si are rolul de a dezvolta coordonarea prin miscarile de coregrafie facute pe muzica.Cui se adreseaza cursul? Acest curs se adreseaza copiilor (băieti si fete) cu varste cuprinse intre 6-13 ani si are ca obiectiv integrarea street dance-ului ca un mod de viata in rutina zilnica a copiilor. Cursul de dans se realizeaza în cadrul unui grup si se pune accent pe implicarea in tehnicile de invatare a dansului, studiu și placerea de a invata lucruri noi.Beneficiile clasei:

Copilul tau devine creativ si învata sa aiba incredere in el. Isi va gestiona mai bine emotiile atunci cand va dansa in fata prietenilor la o petrecere si va avea mai multa incredere in el. Va descoperi alti copii de varsta lui care practica dansul. Va fi entuziasmat de jocurile pe care le vom face impreuna in timpul trainingului si de surprizele pe care le-am pregatit. In cadrul cursului se fac exercitii fizice, coregrafii si bazele dansului.

Antrenor: Marian Marin Varsta recomandata: 6-13 ani Program: luni si miercuri - 17:00 - 18:00 | Studio 1

Balet

Cursul de balet se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani. Cursul se desfasoara de 2 ori pe saptamana si are o durata de 50 de minute. Cursul cuprinde ore de dans clasic pentru incepatori.

Orele de dans clasic urmaresc, pe langa dezvoltarea fizica armonioasa a copiilor, obtinerea gratiei si elegantei in tinuta corporala, dezvoltarea unei posturi corecte si armonioase, dar si dezvoltarea simtului estetic.

Cursul implica invatarea disciplinei in miscare, si nu numai, dezvolta puterea de concentrare, atentia distributiva si capacitatea de invatare a copiilor. De asemenea, incurajeaza comunicarea nonverbala si camaraderia dintre copii.

Antrenor: Anca Iorga Varsta recomandata: 4-13 ani Program: luni si miercuri - 17:30 - 18:30 | Studio 3

Arte martiale chinezesti

Artele martiale chinezesti au ca rol principal de a invatarea autoapararii prin disciplinarea fizicului si calirea psihicului. La acest curs copii isi vor putea dezvolta mobilitatea articulara si supletea musculara prin invatarea procedeelor tehnice specifice artelor martiale chinezesti. Totodata vor dobandi o mai mare incredere in propria persoana,isi vor dezvolta abilitatile sociale si vor devini mai disciplinati.

Prin specificul lor, Artele martiale chinezesti, dezvolta spiritul creativ, dezvolta abilitatile intelectuale, perfectioneaza reflexele de aparare dar educa atat vointa cat si tenacitatea. Practicarea se realizeaza intr-un cadru bine organizat, avand la baza un cod etic specific bazat pe respect (profesor - elev si elev - elev), cinste, corectitudine si disciplina.

Acest curs se adreseaza copiilor (baieti/fete) cu varste cuprinse intre 4-13 ani  si are ca obiectiv atat educarea tehnico-tactica prin invatarea procedeelor tehnice specifice precum si insusirea valorilor morale specifice.

Antrenor: Mihai Ionescu Varsta recomandata: 4-13 ani Program: luni si miercuri - 17:00 - 18:00 | Studio 2

Mini Tenis

Inainte de toate, tenisul inseamna sa anticipi miscarile pe care adversarul le va face, zona in care mingea va urma sa cada, stabilirea fortei cu care vei lovi in asa fel incat sa castigi puncte. Suna foarte greu pentru un copil? Nu este, pentru ca pregatit de mic, acest sport il va forma ca om pentru toata viata.

Inainte de toate, tenisul este o modalitate naturala si placuta de a face exercitii fizice in mod regulat si de a-l mentine preocupat pe cel mic daca debordeaza de energie. Unde mai adaugam si spiritul competitional pe care si-l formeaza in timp, disciplina mentala de exceptie create si dobandirea unei coordonari ideale a miscarilor.

Este, asadar, vital ca unui copil nu doar sa i se puna racheta in mana, ci sa si gaseasca placere, bucurie, pentru a-l fideliza ulterior. Ideea de competitie trebuie insuflata de timpuriu, dar sub forma de joaca, de divertisment.

Antrenor: Echipa Tenis Club Bucuresti |Varsta recomandata: 4-7 ani | Program: luni, miercuri, vineri /marti, joi/sambata -17:00-19:00 Perioada recomandata a cursului de mini tenis este de 9 luni.

Maxim 4 copii /teren.

Scrima

Un muschetar veritabil incepe antrenamentul de mic si devine un adevarat expert la maturitate. Pentru ca scrima este un sport al elegantei, al curajului, al vitezei, al indemanarii, un sport pentru cei puternici, al invingatorilor, al traditiei si al onoarei, unde daca vrei sa castigi trebuie sa stii si sa pierzi.

Pentru cei mici are numeroase beneficii. De la dezvoltare fizica armonioasa care se subintelege pana la dezvoltarea calitatilor motrice: viteza, forta, rezistenta si indemanarea. Disciplina e si ea la loc de cinste, acompaniata de concentrare si dezvoltarea unui spirit ager.

Dupa, cel mic va deveni mai rezistent la stresul scolar, mai sociabil, adaptandu-se mai usor mediului in care se desfasoara. Toate aceste abilitati iti vor sustine copilul in a excela atat in scrima, cat si in alte domenii in viata.

Antrenor: Lucian Burche Varsta recomandata: 6-13 ani Program: luni si miercuri - 17:30 - 19:00 | Studio 3

Inot

Inotul este unul dintre cele mai distractive sporturi pentru copii. Pentru ca implica un alt univers, cel al apei, unde balaceala e infinita si unde se pot exprima si face miscare in armonie. Pe langa toata aceasta poveste inotul este cea mai buna cale de a va asigura ca juniorii vor creste puternici si ca vor fi niste inotatori increzatori.

La Clubul Pescariu Sports & SPA, suntem convinsi ca inotul pentru copii este o modalitate foarte buna de a intari legaturile de familie si de a va mentine sanatosi si in forma.

Cursurile pentru copii sunt compuse dintr-o serie de activitati care impreuna le ofera abilitatile de a deveni inotatori competenti, increzatori in fortele proprii dar totodata constienti si precauti.

Increderea in apa incepe cu un lucru inedit - o serie de programe care implica participarea parintilor. Accentul cade pe aptitudini motrice de baza si pe introducerea in apa prin joaca, iar prezenta parintilor este menita de a le oferi incredre sa patrunda in acesta lume noua a jocului si a miscarii.

Antrenor: vezi site Varsta recomandata: 4-13 ani |Program: luni-vineri - 9:00 - 18:00

Gimnastica & Body Fly

Cand sunt mici, copiii sunt in plina dezvoltare, articulatiile lor si sistemul osos primind primele impulsuri de crestere. Atunci e momentul pentru ca gimanstica sa devina prietena lor, iar clasa noastra este menita sa-i invete deprinderile de baza ale miscarii

Astfel, timp de o ora, sub forma competitiei, folosindu-si echilibrul, viteza, agilitatea, mobilitatea, forta si coordonarea, cei mici parcurg in sistem circuit mai multe probe legate, contra timp, rezultatul si obtinerea unui loc cat mai bun motivandu-i intr-un mod pozitiv in placerea de a face miscare. Este o provocare inedita in care ei isi vor cunoste si constientiza corpul de la o varsta frageda.

Body fly este de poveste pentru ca simti ca zbori si ca te joci in timp ce faci miscare. Este ora preferata a celor mici, locul unde cu ajutorul unui hamac facem exercitii de alongatie, stretching, tonus si binemeritata relaxare de la final. Si aici este nelipsit jocul, coordonarea cu partenerul si orientarea in spatiu. In fiecare vineri dupa-amiaza facem cunostinta cu exercitii si pozitii amuzante si antrenante, unde cei mici zambesc si se distreaza copios: liliacul, batman, spiderman, butterfly, crazy frog si altele.

Antrenor: Victor Armeanu | Varsta recomandata: 4 - 13 ani

Program Body fly: marti - 17:00 - 18:00 | Studio 2

Program Gimnastica: joi - 17:00 - 18:00 | Studio 2

Initiere Tenis

Cursurile de initiere pentru copii dureaza 9 luni, incepand la 1 octombrie. In prima faza, TCB bucuresti le pune la dispozitie copiilor rachetele de tenis necesare, iar apoi ii va ghida in procurarea rachetelor personale.

Cursurile cuprinde grupe de 4 copii (avansati) sau 5-6 (incepatori).

Puteti afla mai multe detalii aici.

Antrenor: Echipa Tenis Club BucurestiVarsta recomandata: peste 7 ani  | Programluni, miercuri, vineri / marti, joi/marti, joi, sambata/ sambata - 17:00-20:00 / 14:00-17:00 (sambata)

Maxim 4 copii/antrenor.

VEZI TOATE ABONAMENTELE

Pescariu Sports&Spa pe Instagram

Urmariti-ne pe Instagram pentru cele mai recente fotografii si evenimente.