Blog
CASTIGA SI DARUIESTE

Se apropie Sarbatorile de Iarna!

In curand vom intra cu totii in spiritul festiv si vom incepe pregatirile. Avem de achizitionat cadouri de Mos Nicolae si Mos Craciun, podoabe noi pentru brad, decoratiuni tematice, ingrediente pentru masa cu familia si cei dragi…

 

Dar ce inseamna pregatirile Sarbatorilor de Iarna pentru noi, echipa Pescariu Sports&Spa?! Ei bine, inseamna surprize pentru membrii nostri. Astazi o dezvaluim pe prima dintre acestea: Concursul CASTIGA SI DARUIESTE!

 

 

In perioada 12 noiembrie – 12 decembrie, am pregatit pentru membrii nostri un concurs super-antrenant: 9 challenge-uri si 13 premii. Probele se vor desfasura pe parcursul unei luni, in zonele gym, piscina si grup-fitness. Zona de gym isi va adjudeca 10 dintre premii, piscina doua, iar grup-fitness-ul unul. Probele sunt la alegere si accesibile tuturor. Premiile constau in abonamente pe 6 luni, numai bune de daruit celor dragi in luna cadourilor!

 

Colegii nostri din receptia principala a clubului sunt pregatiti sa dezvaluie mai multe detalii despre acest concurs maraton.

 

Le dorim succes participantilor si…la cat mai multe cadouri mindful!