Blog
Bogdan BORZA, castiga in primul tur pe tabloul principal de simplu

Marti, 20 iunie, pe terenurile de zgura ale Tenis Club Bucuresti din cadrul complexului Pescariu Sports&Spa s-au desfasurat ultimele meciuri din calificari, dar si primele meciuri de pe tablourile principale de simplu si dublu, din cadrul Pescariu Sports&Spa Trophy.

Din cei 10 jucatori romani prezenti in ultimul tur de calificari, 7 au reusit sa acceada pe tabloul principal de simplu, avand sansa sa castige 1 punct ATP.

Doar doua meciuri de simplu de pe tabloul principal s-au jucat marti. In primul dintre ele, francezul Sebastien BOLTZ l-a invins pe compatriotul nostru Vasile ANTONESCU cu 6-1/7-4. Bogdan BORZA a reusit se se califice in turul secund, trecand usor de Bogdan APOSTOL, cu scorul de 6-3/6-1. BOTLZ si BORZA se vor confrunta miercuri pentru un loc in sferturi.

Bogdan BORZA, care face echipa la dublu cu Vladimir FILIP, s-a calificat si in sferturile probei de dublu, beneficiind de retragerea lui Aleksander LAZOV la scorul de 6-5 in primul set.

Dintre capii de serie ai probei de dublu, doar perechea romana Andrei APOSTOL / Nicolae FRUNZA au reusit sa ajunga in sferturi, dupa un meci foarte disputat si terminat cu scorul de 3-6/ 7-5/ 10-8, jucat impotriva olandezilor Michiel DE KROM / Marc DIJKHUIZEN.

Miercuri, 21 iunie, se vor disputa meciurile ramase din primul tur al probei de simplu si sferturile probei de dublu. Programul va incepe la ora 10:00.

De asemenea, incepand cu ora 19:00, toti jucatorii sunt asteptati la Player’s Party powered by Alexandrion, pe teresa restaurantului The Gallery.

Seara se va termina cu meciurile din faza grupelor din cardul Tennis Media Cup, turneu dedicat amatorilor de tenis din segmentul media si sustinut de OMV Petrom.

Pescariu Sports&Spa Trophy, turneu cu premii totale in valoare de 15.000 USD, parte a circuitului ITF Pro, este sustinut de partenerii nostri OMV Petrom si TechnoGym, dar si de Federatia Romana de Tenis, Head, Dorna, Bograve, Tiriac Auto si restaurantul The Gallery.

Galeria foto poate fi urmărită aici:

https://goo.gl/1wMXnU