Blog
BEST DAY SPA 2018 PESCARIU SPORTS & SPA

Aflat la a doua ediție, evenimentul de Business & Networking Termalia, a reunit și la ediția din 2018 vocile importante ale ariei wellness din Romania. Anul acesta au fost 50 de nominalizati, la 10 categorii si 7 Key Opinion Leaders, care au punctat criterii si metacriterii pertinente precum: experienta in cadrul SPA-ului, nivelul serviciilor oferite, raportul calitate-pret, client service, prezenta in mediul on si offline, brand concept, review-uri atat in social media cat si pe site-urile dedicate.

Castigatorul trofeului Termalia 2018, la categoria BEST DAY SPA a fost declarat:

Am creat clubul Pescariu Sports & Spa pentru ca am devenit constienti de faptul ca oamenii din mediul urban isi doresc un loc de evadare, de detasare, unde sa fie primiti in intregime si unde sa vina cu aceeasi placere si entuziasm cu care se intorc acasa.

Un altfel de acasa; departe de trafic, rutina si deadline-uri; destinatia wellness-ului si a vietii pe care ti-o doresti. A trai frumos nu trebuie sa fie un concept utopic.

Deviza noastra este simpla si rezida in continuitate, care conduce la imbunatatire, progres:

I nitiativa

M otivatie

P ersonala (dezvoltare)

R espect

O rganizare

V ersatilitate

E xpertiza

Suntem dedicati promovarii frumusetii si wellness-ului printr-o viziune unitara: pace interioara, frumusete exterioara.

Venim in sprijinul tau cu servicii precum:

  • Sauna uscata si sauna umeda
  • Frigidarium
  • Dus cu cromoterapie si aromaterapie
  • Jacuzzi si Circuit Kneipp
  • Zona de relaxare cu paturi incalzite
  • Zona de ceai

Te asteptam cu drag, in orice zi a saptamanii, pentru a-ti prezenta toate serviciile noastre si povestile din spatele lor. Promovam un stil de viata sanatos, prin sport, relaxare, alimentatie sanatoasa si…relationare. Suntem mai mult decat o sala de antrenament; suntem un club de wellness, o comunitate care acorda o atentie deosebita membrilor sai si nevoilor lor.

Afla mai multe informatii de la colegii nostri: +4 021 242 16 15 | +4 0372 731 972