Echipa
Andreea Anghel

Sunt o persoana dinamica si creativa cu o experienta de peste 10 ani in domeniul ospitalitatii: hoteluri, restaurante, evenimente private, conferinte, wellness&spa. Am fost implicata in proiecte diverse de-a lungul timpului, din care am câștigat o vasta experiență, rigoare și disciplină, în lanturi hoteliere precum Hilton și Wyndham.

In calitate de Hospitality Manager al clubului Pescariu Sports&Spa, am primit provocarea de a coordona o echipa de receptioneri tineri, alaturi de care imi face placere sa raspund solicitarilor oricarui nou vizitator in club, cat mai ales nevoilor membrilor comunitatii. Sunt o persoana operativa, imi place să fac cercetare și evaluare, iar atenția la detalii este una dintre competențele mele majore.

Competentele manageriale impreuna cu experienta acumulata in domeniul vanzarilor si al organizarii de evenimente m-au ajutat sa reusesc sa livrez proiecte in termene foarte scurte, iar lucrul cu diferitele echipe implicate mi-a format competentele necesare pentru a oferi suport si indrumare in departamente de Customer Care.